Onko tässä kaikkien aikojen mauttomin asuntomainos? Tuottaja palkkasi puolialastomat mallit esittelemään 90 miljoonan euron kartanoa - Viihde - Ilta-Sanomat

Onko tässä kaikkien aikojen mauttomin asuntomainos? Tuottaja palkkasi puolialastomat mallit esittelemään 90 miljoonan euron kartanoa

Tuottaja pyysi mainoksen ohjaajaa lisäämään videoon vähän seksiä.

6.5.2017 13:33

Luksusasuntoa mainostava video on saanut katsojat hämilleen – ja kiistelemään siitä, onko mainos hyvän maun vastainen.

Opus-niminen kartano sijaitsee Beverly Hilssissä alueella, joka tunnetaan yleisesti miljardöörien asuinpaikkana. Opus on tällä hetkellä alueen kallein koti ja siitä pyydetään hämmästyttävät 90 miljoonaa euroa.

Mainoksessa puolialastomat, kultaisella ihomaalilla värjätyt naiset ovat levittäytyneet ympäri ylellistä asuntoa.

Videon tarkoituksena on esitellä modernin ajan Kleopatroja ja näyttää, millaista elämä on silloin, kun sillä ei ole minkäänlaisia rajoitteita, Mirror analysoi.

Amerikkalainen tuottaja ja kiinteistöguru Nile Miami, joka on suunnitellut asunnon muun muassa P.Diddylle, toimii myös Opuksen suunnittelijana ja visualistina.

People-lehden mukaan Nile halusi, että asunnon antamat ”seksikkäät vibat” täytyi saada tallennettua.

– Sanoin koko ajan ohjaajalle, että tee synkempää, tee seksikkäämpää. Ja olin todella yllättynyt, kun näin lopputuloksen, Nile jutteli lehdelle.

Opus-kartanosta löytyy seitsemän makuuhuonetta, 11 kylpyhuonetta ja hyvinvointikeskus. Sen kokonaispinta-ala on 1900 m2.

Opuksesta löytyy tietenkin myös samppanjaholvi 170 pullolle.

Kartanon hintaan sisältyy myös kymmenen auton museo, jonka kokoelmissa on muun muassa Rolls-Royce Dawn ja Lamborghini Aventador.

Pihalla on uima-allas ja kuusi metriä korkea vesiputous.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?