Kesällä 2016 kuolleen Geordie Shore -tähden, 27, kuolinsyy selvisi – surulliset viimeiset hetket - Viihde - Ilta-Sanomat

Kesällä 2016 kuolleen Geordie Shore -tähden, 27, kuolinsyy selvisi – surulliset viimeiset hetket

Geordie Shore -tosi-tv-sarjassa esiintynyt Aimee Spencer kuoli viime heinäkuussa vain 27-vuotiaana.

6.5.2017 10:33

Suositusta brittisarjasta Geordie Shoresta tuttu glamourmalli ja aikuisviihdetähti Aimee Spencer menehtyi oudossa välikohtauksessa kesken kotibileiden, IS kertoi viime kesänä.

Daily Mailin mukaan Spencer, 27, putosi Brightonissa sijaitsevan asunnon ikkunasta 10.7.2016. Nuori nainen menehtyi saamiinsa vammoihin.

Nyt Spencerin viimeisiin hetkiin on tullut lisätietoja, The Daily Mail raportoi.

Lehden mukaan Spencer oli ottanut ennen onnettomuutta kokaiinia ja ketamiinia. Ketamiini on eläinten ja ihmisten hoidossa käytettävä nukutusaine, jota käytetään erityisesti hevosten nukutusaineena.

Brittilehtien mukaan poliisi pidätti pian tapahtuman jälkeen 28-vuotiaan miehen ja samanikäisen naisen tapahtuneeseen liittyen. Miehen uskottiin työntäneen Spencerin ulos ikkunasta.

 

Veronica Hamilton-Deeley kertoi lehden mukaan, ettei rikosta voi sulkea pois Spencerin kuoleman kohdalla vieläkään.

Spencer oli löydettäessä täysin alasti. Eräs todistaja kertoi poliisille kuulleensa miehen huutavan, vaikka juhlissa ei tiettävästi ollut minkäänlaista riitaa.

Spencerin ruumiinavausraportin mukaan tämä oli ennen kuolemaansa erittäin sekavassa, unen kaltaisessa, tilassa, joka on saattanut vaikuttaa siihen, että hän on noussut ikkunalaudalle.

– Emme löytäneet hänestä seksuaalisen väkivallan merkkejä, emmekä mitään muutakaan, joka viittaisi väkivaltaan, lääkäri Olaf Biedrzycki kertoo.

– En voi sulkea pois rikoksen mahdollisuutta, mutta en voi myöskään todistaa sitä.

Poliisi kuulusteli bileiden naapurissa asuvaa miestä. Tämä oli kuullut yksittäisen huudon ja nähnyt Spencerin putoamisen.

Naapurin kurkistaessa ulos, hän näki jonkun miehen kurkkivan ulos bilepaikan ikkunasta.

– Näin hänet. Hänen silmänsä olivat pullistuneet päästä ja kädet olivat nyrkissä. Hän huusi. Spencer oli jo pudonnut, kun katsoin ylös. Sitten kuulin jälleen jonkun karjuvan. En osaa sanoa, oliko kyseessä vihainen karjaisu vai huusiko joku paniikissa.

Rouva Reis ja hänen vuokranantajansa Paul Cousins ehtivät ensimmäisenä Spencerin luokse.

– Kukaan ei tullut auttamaan meitä, Reis sanoo.

Hätäpuhelunauhoista käy selville Cousinsin soittaneen paikalle ambulanssin.

– Hän saattaa olla kuollut. Hän putosi ikkunasta. Siellä on ollut ehkä riitaa ja tarvitsemme poliisin paikalle. Verta on aivan hirvittävän paljon. Sitä tulee hänen päästään ja nenästään. Kuulin juuri kovaa huutoa, Cousins kertoi nauhoitteella.

Sussexin poliisin tapahtumailtana pidättämä 28-vuotias mies vapautettiin epäilyistä viisi kuukautta tapahtuman jälkeen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?