Teinitähti älyttömän avarassa kaula-aukossa huvipuistossa – kuinka mahdollista nauttia laitteista vilauttamatta aivan kaikkea? - Viihde - Ilta-Sanomat

Teinitähti älyttömän avarassa kaula-aukossa huvipuistossa – kuinka mahdollista nauttia laitteista vilauttamatta aivan kaikkea?

Moderni perhe -sarjasta tuttu näyttelijäkaunotar Ariel Winter nautti huvipuistopäivästä yhdessä näyttelijärakkaansa kanssa.

5.5.2017 23:04

Suositusta Moderni perhe -sarjasta julkisuuteen ponnahtanut teinitähti Ariel Winter sai kamerat laulamaan vieraillessaan Disneylandissa yhdessä näyttelijäpoikaystävänsä Levi Meadenin kanssa. Niukoista asuistaan tunnettu Winter oli sonnustautunut huvipuistoon haalariasuun, joka ei jättänyt paljoa arvailujen varaan.

Sekä Winter että hänen rakkaansa nauttivat huvipuistopäivästä hupikorvat päässään. Mukana reissussa oli Splash Newsin mukaan poikaystävän perhe. Porukka kävi päivän aikana useissa hurjissa huvipuistolaitteissa. Vapaapäivän kruunasi ravintolaillallinen.

Näyttelijätähti on kohauttanut useaan otteeseen asuvalinnoillaan. Hän muun muassa saapui huhtikuussa lastenelokuvan ensi-iltaan hyvin niukassa minimekossa. Helmikuussa Winter puolestaan kuvattiin todella lyhyissä minishortseissa.

Niukkojen asujensa vuoksi Winter on saanut niin kohteliaisuuksia kuin kritiikkiäkin. Negatiivista palautetta on ilmeisesti satanut enemmän, sillä Winter otti torstaina kantaa asuvalintoihinsa Instagram-julkaisussaan.

– Miksi ihmiset eivät voi antaa toisten ihmisten pukeutua juuri niin kuin he itse tahtovat ja tuntemaan oloaan mukavaksi?Winter kyseli Instagramissa ja kehotti fanejaan käyttämään juuri sellaisia vaatteita kuin nämä itse tahtovat.

– Niin kauan kuin sinulla on hyvä olo itsestäsi, niin se on ainut, millä on väliä, Winter kirjoitti Instagramissa yli kolmelle miljoonalle seuraajalleen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?