Uutuuskirjassa paljastuksia Dolly Partonista, 71: Salasuhde oli tuhota elämän – ahmi holtittomasti ja lihoi 22 kiloa

Kantrilegenda Dolly Partonin elämän kipukohdat avataan laulajasta julkaistavassa uutuuskirjassa.

Laulajalegenda Dolly Partonin, 71, elämän värikkäitä vaiheita käydään läpi hänestä julkaistavassa elämäkertakirjassa. Dolly on Dolly -kirjassa kirjailija Randy L. Schmidt kertaa Partonin uskomatonta nousua ryysyistä rikkauksiin.

Eräs kirjassa kuvailtavista käännekohdista Partonin elämässä taphatui 80-luvulla laulajan kuvatessa Burt Reynoldsin kanssa Texasin paras pikku porttola -elokuvaa.

Yksityiselämäänsä varjeleva Parton avioitui 1966 Carl Deanin kanssa, jota Parton on kutsunut elämänsä rakkaudeksi.

Dolly Parton on ollut vaitonainen yksityiselämästään, mutta satojen haastattelujen pohjalta tehty elämäkertakirja paljastaa monia värikkäitä käänteitä laulajan elämästä.

Avioliitto oli Dolly on Dolly -kirjan mukaan kuitenkin kriisissä Partonilla olleen suhde yhtyeessään soittaneen Gregg Perryn kanssa. Parton ei ole koskaan suostunut puhumaan väitetystä suhteesta, eikä ole edes paljastanut onko Perry se mies, johon Parton oli langennut.

Elämäkertakirjan mukaan suhde ei koskaan ollut fyysinen, mutta aviomiehelleen omistautunut Parton oli musertunut huomatessaan hänellä olevan tunteita toista miestä kohtaan.

– Se miltei tappoi minut. En halua enää puhua siitä, jotkin asiat täytyy pitää salassa, Parton on kuvaillut tapahtunutta.

Texasin paras pikku porttola -elokuvan kuvaukset olivat laulajalle muutoinkin synkkää aikaa. Partonin kuvaillaan nahistelleen Burt Reynoldsin kanssa kuvauksissa, elokuvan teko viivästyi ja viivästyi, ja lopulta Partonin terveys antoi periksi.

Parton lääkitsi sydänsurujaan ahmimalla ja laulaja lihoi lyhyessä ajassa 22 kiloa. Ahminen, stressi ja laulajan käyttämät lukuisat reseptilääkkeet romuttivat Partonin terveyden. Vatsavaivoista kärsinyt laulaja joutui lopulta perumaan kiertueensa heikentyneen terveydentilansa takia.

– Olen aina ollut suursyömäri. Olen vieläkin. Olen lyhyt ja minulla on suuri ruokahalu. Teen kaiken suuresti, Parton on kuvaillut suhdettaan ruokaan.

Dolly Partonilla uskotaan olleen suhde Burt Reynoldsin kanssa Texasin parhaan pikku porttolan kuvausten aikoihin, mutta Parton ei ole koskaan vahvistanut suhdehuhuja. Hän on kuitenkin sanonut elokuvan tekemisen olleen suorastaan painajaismainen kokemus.

Parton on kertonut olleensa välillä laihdutuskuureilla, sitten ahmineen taas holtittomasti, ja laihduttaneen jälleen. Laulaja on saattanut ahmimispuuskissaan syödä kerralla jopa kolme pizzaa.

Sydänsurut ja terveysongelmat ajoivat Partonin 80-luvun alussa epätoivon partaalle. Laulajan itsetuhoiset ajatukset ovat eräs Dolly on Dolly -kirjan synkin osa.

Partonin kuvaillaan kirjassa istuneen sängyllään ja silmäilleen käsiasettaan. Sinä hetkenä, kun Parton oli ottanut aseen käteensä ja päättänyt ampua itseään, laulajan pikkukoira Popeye oli juossut makuuhuoneeseen.

– Tassujen ääni portaissa havahdutti minut ja yhtäkkiä pysähdyin. Laskin aseen alas ja rukoilin. Uskon Popeyen olleen Jumalan sanansaattaja. En usko, että olisin ampunut itseni, mutta en voi sanoa sitä varmuudella. Nyt kun olen itse kokenut tuollaisen hirvittävän hetken, pystyn hyvin ymmärtämään jopa itseni kaltaisten vahvojen ihmisten harkitsevan itsemurhaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?