Mervi Tapola pöyristyi Matti Nykänen -revyystä – ulkonäköä arvosteltiin julmasti: ”En minä mikään missi ole, mutta...” - Viihde - Ilta-Sanomat

Mervi Tapola pöyristyi Matti Nykänen -revyystä – ulkonäköä arvosteltiin julmasti: ”En minä mikään missi ole, mutta...”

Mervi Tapolan ulkonäköä arvosteltiin Matti Nykäsen elämästä tehdyssä teatteriesityksessä.

5.5.2017 16:46

Matti Nykäsen ex-vaimo Mervi Tapola koki ikävän yllätyksen, kun hän luki lehdestä Matti Nykänen -revyystä. Kyseisessä teatteriesityksessä oli käsitelty Merviäkin.

Matti Nykänen revyy Show Not meni Jyväskylässä yhden kerran. Sen jälkeen kevään loput esitykset peruttiin “yhteensattumien vuoksi”.

Paikallisen valtalehden kriitikolta esitys sai murskakritiikin. Mauttomana kriitikko piti muun muassa sitä, että revyyssä arvosteltiin Mervi Tapolan ulkonäköä.

– Luin lehdestä, että jotain tuollaista siellä oli ollut. En minä mikään missi ole, mutta ei se tunnu naisesta kivalta, kun ulkonäköä mollataan, Mervi Tapola kertoo.

Mervi Tapola huomauttaa, että hänestä nähdään julkisuudessa usein kuvia, joissa hänen kasvonsa ovat mustelmilla tai haavoilla. Kuvassa Mervi vuonna 2005, puhelimesta hän esittelee nuoruudenkuvaansa.­

Mervi on näyttävä nainen, mutta lehtien kuvat eivät aina kerro koko totuutta.

– Valitettavasti lehtikuvissa minulla on usein ollut silmä mustana ja puukon haavoja kasvoissa, muistelee Mervi kahta avioliittoaan Matti Nykäsen kanssa.

”Minulla olisi noista asioista jonkin verran sanomista”

Mervistä on taiteessa esitetty ns. vaihtoehtoisia totuuksia ennenkin. Esimerkiksi reilun kymmenen vuoden takaisessa Matti-elokuvassa annetaan ymmärtää, että Mervi osti Matin miehekseen strippariluolasta, jossa mäkimies esiintyi stripparina.

– Monet luulevat, että se on totta. Todellisuudessa tapasin Matin ihan sattumalta veljeni luona. Matti oli siellä käymässä managerinsa Carl Danhammerin kanssa, Mervi muistelee kohtaamista vuodelta 1999.

Matti –revyy teki ns. Anu Saagimit, eli esityksessä arvosteltiin Mervi Tapolan ulkonäköä. –Ei tunnu kivalta, Mervi Tapola sanoo.­

Matti Nykänen on viime aikoina esiintynyt aika tiuhaan tahtiin julkisuudessa. Mervi Tapola on seurannut touhua huuli pyöreänä.

– Minulla olisi noista asioista jonkin verran sanomista. Niistä saisi moniosaisen kirjasarjan, Mervi Tapola sanoo.

Mervi Tapola on viime aikoina pysytellyt mielellään poissa julkisuudesta. Säpinää elämässä riittää muutenkin. Isoäidille toimintaa järjestävät lapsenlapset.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?