MTV: Erika Vikman avoimena Dannyn vanhenemisesta ja parin 50 vuoden ikäerosta – ”On ollut tosi vaikeita hetkiä” - Viihde - Ilta-Sanomat

MTV: Erika Vikman avoimena Dannyn vanhenemisesta ja parin 50 vuoden ikäerosta – ”On ollut tosi vaikeita hetkiä”

Erika Vikman kertoo MTV:n Hyvää elämää -ohjelmassa hänen ja Dannyn etenevän suhteessa päivä kerrallaan.

5.5.2017 15:12

Tangokuningatar Erika Vikman, 24, kertoo MTV:n Hyvää elämää -ohjelmassa hänen ja Dannyn, 74, suhteesta, arjesta ja heidän kohtaamistaan haasteista.

Vikman sanoo suhteen alkuaikoina lukeneensa sosiaalisesta mediasta ilkeitä viestejä, joissa häntä on haukuttu onnenonkijaksi ja syytetty tangokuningattaren olevan Dannyn kanssa vain julkisuuden takia.

Faneilta Vikman sanoo saaneensa pääasiassa positiivista palautetta. Vanhemmilta ihmisiltä saama palaute oli karumpaa.

– 50-60-vuotiailta ihmisiltä tuli aika rumaakin tekstiä. Semmoista, että olet aivan väärä tangokuningatar, että sinua ei olisi pitänyt valita. Että voittoni olisi jotenkin junailtu homma. Moni sekoittaa, että Danny olisi ollut tuomarina, vaikka hän oli tuomarina vuosi ennen voittoani. Paljon väärinkäsityksiä, Vikman kuvailee Hyvää elämää -ohjelmassa.

Danny ja Erika Vikman kuvattuna Thaimaan lomallaan tammikuussa.­

Vikman sanoi, että hän ja Danny etenevät suhteessaan päivä kerrallaan, eivätkä suunnittele tulevaisuutta turhan tarkasti.

– Mitään perhesuunnitelmia minulla ei todellakaan ole vielä. Ura on nyt minulle tärkein asia. Voi mennä varmaan 15 vuottakin ennen kuin alkaa olla se hetki, että voisi alkaa miettiä perheen perustamista, Vikman kertoo ohjelmassa ja sanoo panostavansa nyt täysillä uraansa.

”On ollut tosi vaikeita hetkiä, kun alkaa yksin miettiä asiaa”

50 vuoden ikäeroa pari ei juurikaan mieti, mutta Vikman sanoo tiedostavansa sen, että puoliso on fyysisesti häntä huomattavasti vanhempi.

– Oletko valmis hyväksymään, että Danny vanhenee fyysisesti aika paljon nopeammin kuin sinä? juontaja Raakel Lignell kysyy ohjelmassa Vikmanilta.

– Joo, se on fakta. Totta kai minulla on ollut tosi vaikeita hetkiä silloin, kun yksin alkaa miettiä tuota asiaa, mutta meillä on se ajatus, että päivä kerrallaan.

– Tässä suhteessa minä olen oppinut nauttimaan siitä päivästä, joka on, ja siitä, että toinen on siinä. Tilanne voi olla aivan toinen vaikka vuoden päästä, viikon päästä, huomenna... Minä voin jäädä auton alle huomenna. Se on ollut jotenkin vapauttavaa tajuta, että kun nauttii näistä hetkistä, joita nyt on, niin saa paljon enemmän, hän sanoo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?