Totuus Dolly Partonin tiimalasivartalosta: uutuuskirjassa häkellyttävä paljastus – DD-kupin rinnat ovatkin täysin luomut

Dolly Partonista julkaistavassa elämäkertakirjassa kerrotaan kantrilegendan elämästä, kauneusleikkauksia unohtamatta.

Pöyheä vaalea tukka, kapea vyötärö ja uhkea povi. Kantrilegenda Dolly Parton tunnetaan upean äänensä lisäksi tiimalasivartalostaan, josta Parton on itse vitsaillut haastatteluissa.

71-vuotias kantrilegenda on naureskellut käyttäneensä pienen omaisuuden vartaloonsa. Dolly Parton on todennut esimerkiksi DD-kupin rintojen olevan hänen omansa – onhan hän ne maksanut.

– Vaatii paljon rahaa näyttää näin halvalta, hän on kertonut haastatteluissa.

–Tissini ovat huijausta, tukkani on huijausta, mutta sydämeni ja ääneni ovat todellisia, Dolly Parton on sanonut.

Partonista julkaistavassa Dolly on Dolly -elämäkertakirjassa kirjailija Randy L. Schmidt kuitenkin kertoo, ettei Parton ehkä olekaan niin kauneuskirurgisesti muokattu kuin hän on itse antanut ymmärtää.

  • Katso yllä olevalta videolta Dolly Partonin gaalatyyliä Country Music Awardseissa!

Laulajalegenda on avoimesti kertonut kauneusleikkauksistaan, mutta uutuuskirjan mukaan rintoja ei ole koskaan suurennettu.

Kuuluisa povi nimittäin on kirjailijan mukaan täysin luomu. People-lehti kertoo Schmidtin käyneen kirjaa varten läpi satoja kantrilegendan haastatteluita 50 vuoden ajalta ja saaneen selville totuuden Partonin tiimalasivartalosta.

Schmidt kertoo kirjassa, että Partonille on tehty lukuisia kauneusleikkauksia rasvaimuista kasvojenkohotukseen, mutta DD-kupin rinnat ovat kirjailijan mukaan luomut, mutta niitä on kohotettu.

– Minulla on ollut rinnat kahdeksanvuotiaasta lähtien. Kasvoin naiseksi nopeasti, ja näytin aikuiselta jo 11-vuotiaana, hän on kertonut.

Dolly Parton kuvattuna 1970-luvulla.

Partonin ura alkoi jo 60-luvulla ja hän on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä naislaulajista. Kuvassa Parton vuonna 1980.

– Pidän isosta tukasta, räikeistä vaatteista. En ole koskaan ajatellut olevani seksisymboli, enkä haluaisi olla niin kaunis nainen kuin Raquel Welch. Haluan ihmisten huomaavan kun tulen huoneeseen ja lähden huoneesta... Parton on sanonut ja kuvaillut liioitellun ulkonäön olevan tarkkaan harkittua.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?