Näin rajusti Tape Valkonen ja vartija aukoivat toisilleen päätään – 3 kuukautta tutkintavankeudessa: ”Olet täällä valtion rahoilla!” - Viihde - Ilta-Sanomat

Näin rajusti Tape Valkonen ja vartija aukoivat toisilleen päätään – 3 kuukautta tutkintavankeudessa: ”Olet täällä valtion rahoilla!”

Tiina Jylhän aviomies Tape Valkonen kertoi Keinolla millä hyvänsä -ohjelmassa ajastaan tutkintavankeudessa. Valkonen sanoo, ettei tullut vartijoiden kanssa toimeen.

4.5.2017 20:32

Tv:stä tuttu kehonrakentaja, yrittäjä Tape Valkonen puhuu Keinolla millä hyvänsä -ohjelmassa siitä, millaista oli olla tutkintavankeudessa. Valkonen joutui tutkintavankeuteen heinäkuun 19. päivä epäiltynä törkeästä dopingrikoksesta. Valkonen on itse kiistänyt rikosepäilyn.

Keinolla millä hyvänsä -tosi-tv-ohjelmassa Valkonen kertoo kolme kuukautta kestäneestä tutkintavankeusajastaan. Valkonen paljastaa muun muassa sen, ettei tullut vartijan kanssa toimeen.

– Vartija sanoi mulle aamuilla, että tässä on sun aamupala. Sanoin, että tässäkö se aamupala on. Hän sanoi, että olet täällä valtion rahoilla.

Valtion rahoista kuittailu sai Valkosen kiivastumaan.

– Sanoin, että kuule, olen maksanut 2000-luvulla niin paljon veroja, että sinun palkkasi, sinun isäsi ja sinun isoisäsi palkka on maksettu minun rahoillani, Valkonen kertoo vastanneensa vartijalle.

– Hän sanoi minulle siihen, että silti olet täällä. Sanoin, että niin olet näköjään sinäkin. Me emme sitten kauhean hyviä ystäviä olleet.

Tape Valkonen toteaa tutkintavankeuden lähentäneen häntä ja Tiinaa.­

Valkonen kuvailee tutkintavankeusajan kuluneen huonosti.

– Aika siellä penthousessa meni helvetin huonosti. Siinä kesti neljä viikkoa, kun ne antoivat mulle telkkarin, jostain kumman syystä. Me emme oikein puhuneet samaa kieltä.

Aviomiehen tutkintavankeus ei ollut helppoa Tiinallekaan.

– Hän ei saanut puhua kenenkään kanssa ja me emme saaneet tavata häntä. Se oli paha painajainen ja usva, minkä haluaisi vaan työntää taakse ja mitä ei haluaisi muistella, Tiina sanoo.

Jylhä toteaa ohjelmassa, ettei asian käsittely vielä ole ohi.

– Syytteet on tulossa ja varmaan minäkin saan jonkin syytteen, että onhan se syyllistä olla jo Tapen puoliso.

Tape Valkonen on kestänyt rikosepäilyn.­

Vaikka tutkintavankeusaika oli vaikeaa pariskunnalle, kertoo Tape sen tehneen hyvää parin suhteelle.

– Kun kaikki loppuu, mitään muuta ei jää jäljelle kuin rakkaus. Millään materialla tai millään muulla ei ole mitään merkitystä. Rakkaus on ainut mikä jää.

Valkonen sanoo kolmen kuukauden täydellisen eristyksen panneen hänen arvonsa uusiksi.

– Voi luoja, kiitos teille, että vielä lähensitte meidän perhettä. Mitään muuta ei jää jäljelle kuin rakkaus. Siitä olen äärettömän ylpeä.

Keinolla millä hyvänsä keskiviikkoisin Frii-kanavalla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?