Mika Walkamo järjestää tähtiä vilisevän tapahtuman Hämeenlinnaan – katsojia yli 300 miljoonaa - Viihde - Ilta-Sanomat

Mika Walkamo järjestää tähtiä vilisevän tapahtuman Hämeenlinnaan – katsojia yli 300 miljoonaa

Mika Walkamo poseerasi nuorena Giorgio Armanin mallina, mutta nyt hän järjestää senioreiden PGA-golfturnauksen. ISTV:n Tainola Show’ssa Walkamo kertoo myös, millaisia häitä suomalaiset haluavat järjestää.


6.5.2017 7:53

Mika Walkamo oli nuorena miehenä inter rail -matkalla Milanossa, kun maailmankuulun muotisuunnittelijan Giorgio Armanin sisar bongasi salskean nuorukaisen kadulta ja palkkasi tämän saman tien Armanin malliksi.

– Siitä alkoi mallin urani. Siirryin Milanosta Pariisiin ja Suomessa olin Paparazzin listoilla, useissa mainoskampanjoissa poseerannut Walkamo sanoo.

Malliajoista on jo runsaat 20 vuotta ja Mika on siirtynyt elämässä eteenpäin. Hän kuitenkin kiittää vuosia kameran edessä.

– Vuodet kasvattivat ja antoivat itseluottamusta. Kaiken kaikkiaan aika oli hämeenlinnalaispojalle ihmeellistä, hän muistelee.

Julkisuudessa Mika on tullut tunnetuksi muun muassa kansanedustaja Maria Guzeninan ex-kihlattuna sekä monivuotisena Hämeenlinnan valtuuston jäsenenä ja monien julkkisten ystävänä.

– Tässä hommassa luottamus on kaiken perusta, hän sanoo viitaten isännyyteensä Vanjanlinnassa.

Oma elämä on mallillaan, sillä Mika on elänyt jo pitkään hyvässä parisuhteessa. Häitä hän ei lupaa, mutta puhuu mielellään siitä, millaisia häitä suomalaiset nykyään haluavat järjestää.

– Talvihäät ovat suosittuja, mutta toki kesähäät ja vihkiminen kauniissa luonnossa on vielä se ykkösjuttu.

Kesäkuussa Linna Golfissa järjestetään senioreiden PGA-turnaus. Suomeen on tulossa monia tunnettuja maailmantähtiä kuten Ian Woosnam ja mahdollisesti golfin Matti Nykänen John Daly. Walkamo myöntää kisan saamisen Suomeen olleen melkoinen punnerrus.

– Ei tällaista ole koskaan aiemmin Suomessa järjestetty. Suomi saa paljon mainosta, sillä kisan näkee television kautta peräti 300 miljoonaa ihmistä, PGA-Suomen puheenjohtajana toimiva Walkamo kertoo.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?