Suosikkijuontaja purskahti itkuun tv:ssä: kertoi koskettavan tarinan vastasyntyneen poikansa sydänviasta – kritisoi Trumpin suunnitelmia - Viihde - Ilta-Sanomat

Suosikkijuontaja purskahti itkuun tv:ssä: kertoi koskettavan tarinan vastasyntyneen poikansa sydänviasta – kritisoi Trumpin suunnitelmia

Jimmy Kimmel jakoi vajaat pari viikkoa sitten syntyneen poikansa selviytymistarinan televisiossa. Juontajalla oli kipakat terveiset terveydenhuollon säästöjä ajavalle Donald Trumpille.

Jimmy Kimmel jakoi perheensä tarinan tv:ssä.­

3.5.2017 8:43

Yhdysvaltalainen televisiojuontajana Jimmy Kimmel sai katsojat maanantaina liikuttumaan koskettavalla ja rehellisellä tarinallaan vastasyntyneen poikansa kamppailusta, kertoo BBC.

Kimmel paljasti Jimmy Kimmel Live -ohjelmassaan saaneensa pojan hiljattain ja joutuneensa sen jälkeen käymään läpi sarjan hyvin ikäviä tapahtumia.

– Yritän olla liikuttumatta, mutta se oli pelottava tarina. Haluan teidän tietävän, että siinä on onnellinen loppu, joten älkää säikähtäkö liikaa, jättäkää se minulle, talk-show-isäntä varoitteli.

Voit katsoa Kimmelin koskettavan kertomuksen alla olevalta videolta!

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kimmel liikuttui heti tarinansa alussa kerrottuaan, että tämän Molly-vaimo synnytti pojan 21. huhtikuuta. Synnytys meni hyvin ja poika voi lääkärien mukaan hyvin.

– Kuusi työntöä ja hän oli ulkona, Kimmel totesi.

William ”Billy” Kimmeliksi nimetyn pojan vointi kuitenkin muuttui noin kolmen tunnin kuluttua synnytyksestä.

Perhe vietti yhdessä aikaa toipumiseen tarkoitetussa huoneessa, kun eräs sairaanhoitaja huomasi Billyn muuttuvan violetiksi. Tarkkaavainen hoitaja pyysi Kimmelin mukaansa toiselle puolelle sairaalaa, jossa poikaa tutkittiin lisää ja paikalle kutsuttiin lääkäreitä.

– He totesivat, ettei hän saanut tarpeeksi happea verenkiertoonsa. Ymmärtääkseni se johtuu joko sydämestä tai keuhkoista ja toivot, että kyse on keuhkoista, koska vastasyntyneillä niissä on usein nestettä.

Tutkimusten jälkeen todettiin, että vika oli Billyn sydämessä. Kimmel kertoi ääni väristen tilanteen olleen todella pelottava, etenkin kun tämä oli erossa vaimostaan, joka ei tiennyt, että heidän pojallaan oli hätä.

Jimmy Kimmel reveals newborn son's health complications in emotional monologue. https://t.co/ngcx4f2pgF pic.twitter.com/s36ULfALbp— ABC News (@ABC) May 2, 2017

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Sairaala hälytti lasten sydänlääkärin tutkimaan Kimmelin pojan ja pian selvisi, että Billy-poijalla oli synnynnäinen sydänvika. Kimmel siirtyi perheineen lastensairaalaan, jossa hänet leikattiin. Leikkauksessa korjattiin toinen Billyn kahdesta sydänviasta.

– Leikkaus oli menestys. Ne olivat elämäni pisimmät kolme tuntia, Kimmel totesi.

Jimmy ja Molly yhdessä Vanity Fairin Oscar-juhlissa helmikuussa.­

Billy tarvitsee vielä lisää leikkauksia, mutta toistaiseksi tilanne on vakaa ja Kimmel kertoi tämän päässeen kotiin kuusi päivää leikkauksen jälkeen.

Kimmel kiitti kaikkia hänen poikansa hengen pelastamisessa mukana olleita ihmisiä. Sen lisäksi juontaja kritisoi presidentti Donald Trumpin suunnitelmia tehdä leikkauksia terveydenhoitoon. Säästöt vaikuttaisivat erityisesti lapsiin ja heidän hoitomahdollisuuksiin.

sincere thanks for the outpouring of love & support - Dr. Jane is keeping a close ear on Billy, who is very well - XO pic.twitter.com/QgSUminhmg— Jimmy Kimmel (@jimmykimmel) May 2, 2017

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kimmel vetosi poliitikoihin ja muistutti, että vielä muutama vuosi sitten synnynnäisestä sydänviasta kärsivät eivät saaneet välttämättä sairausvakuutusta ollenkaan.

– Jos vanhemmillasi ei ollut vakuutusta, et välttämättä elä niin kauan, että se evätään sinulta, Kimmel totesi.

Juontaja korosti, että jokaisella vanhemmalla, varallisuudesta riippumatta, pitäisi olla mahdollisuus tarjota sairaalle lapselleen hoitoa.

– Kenenkään vanhemman ei pitäisi joutua miettimään, onko heillä varaa pelastaa lapsensa elämä, Kimmel sanoi itkien.

Jimmy ja Molly vuonna 2015.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?