Tunnistaisitko Puoli seitsemän -juontajat näistä vanhoista kuvista: villi tonttu ja kiekuva kukko?

TV1:n Puoli seitsemän -ohjelma juhlii toukokuussa jo 1000. lähetystään. Juontajia yhdistää huumorintaju, joka on näkynyt heidän urallaan jo kauan ennen tätä ohjelmaa.

3.5.2017 7:01

Puolen tunnin mittainen Ylen ajankohtaisohjelma juhlii toukokuussa 1 000. lähetystään, ja juontajat Susanna Laine ja Mikko Kekäläinen paljastavat, että ensi tiistain juhlajakso jalkauttaa suoran lähetyksen kuvaukset Helsingin ydinkeskustaan Allas Sea Pool -ulkoilmauimalalle.

Puoli seitsemän on pyörinyt televisiossa vuodesta 2009. Kekäläinen on ollut mukana alusta lähtien, juontaen perjantailähetyksiä. Peter Nyman ja Marja Hintikka toimivat ensimmäisenä juontoparina. Kekäläinen otti paikan päivittäisenä juontajana Nymanin siirryttyä toiselle kanavalle. Laine on ollut juontajana vuodesta 2014 lähtien.

Millaista yhdessä työskentely on?

– Päivästä riippuu. Välillä ihanaa ja välillä vielä ihanampaa, Kekäläinen vinkkaa silmää.

Vapaa-ajallaan Kekäläinen on kiireinen perheenisä, eikä peittele elävänsä keskellä ruuhkavuosia. Hänen vaimonsa Kristiina Kekäläinen on urheilutoimittaja.

Mikko toimitti vuosina 2007–2009 Radio Suomen Kiekuu-aamuohjelmaa nimellä Mikkokiekuu. Tunnistatko miehen tästä kuvasta?

Mikko Kekäläinen 2007.

Susanna Laine tunnetaan missinä ja mallina, radio- ja tv-juontajana, laulajana ja näyttelijänä. Viimeiset vuodet hän on keskittynyt ajankohtaisohjelman tekemiseen.

Tänä keväänä Laine on aamusta iltaan harjoitellut Uuden Iloisen Teatterin Sata lasissa -esitystä. Edessä on kuukauden esitysputki 13.5.–17.6. Linnanmäen Peacockissa.

– Koen, että Puoli seitsemän on päätyöni, ja teatteri on rakas harrastus. Vaikka siinä on pientä ristiriitaa, että UIT ei enää mitään harrastelijatoimintaa ole, Laine naurahtaa.

Susanna poseerasi Ilta-Sanomien kuvauksissa joulun 2005 villinä tonttuna. Kuva alla.

Susanna Laine 2005.

Puoli seitsemän -ohjelmassa molempien hulvaton heittäytyminen on näkynyt monella tavalla. Huumoria tarvitaan myös juhlalähetyksessä Allas Sea Pool -ulkoilmauimalassa Susannan ja Mikon on nimittäin tarkoitus supata. Jos ei pysy laudalla, joutuu altaaseen.

Suora lähetys nähdään tiistaina 9.5. TV1:ssä klo 18.30.

Lue koko Susanna Laineen ja Mikko Kekäläisen haastattelu uudesta IS Tv-lehdestä! Lehti myydään 3.–9.5. yhdessä Ilta-Sanomien kanssa.

Uudessa Tv-lehdessä lisäksi:

  • Jääkiekon MM-kisat alkavat – ota talteen koko otteluohjelmisto!

  • Antero Mertaranta vinkkaa, mitä kannattaa seurata kisoissa

  • Euroviisujen 1. karsinta on Suomen näytön paikka

  • Erkki Liikanen kertoo nykykuulumisiaan

  • Lisäksi juonipaljastukset, 8 sivun ristikkoextra ja paljon muuta!

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?