Britney Spears esittelee timmiä vartaloaan: huomion varastaa niukka urheiluasu – sopiiko tällainen vaatetus kuntosalille? - Viihde - Ilta-Sanomat

Britney Spears esittelee timmiä vartaloaan: huomion varastaa niukka urheiluasu – sopiiko tällainen vaatetus kuntosalille?

Poptähti Britney Spears on muokannut vartaloaan rankan kuntosalitreenin avulla. Timmissä kunnossa oleva laulaja esittelee kuntoiluaan Instagramissa.

2.5.2017 7:52

35-vuotias Britney Spears on innostunut kuntoilusta toden teolla. 1990-luvulla jättihiteillään maailmanlaajuiseen kuuluisuuteen ponnahtanut laulaja on muokannut vartaloaan uuteen uskoon ahkeralla treenillä.

Spears onkin kokenut viime aikoina melkoisen muodonmuutoksen ja treenannut vartalonsa erittäin timmiksi. Spears esittelee salitreeniään mielellään suositulla Instagram-tilillään reilulle 16,4 miljoonalle seuraajalleen.

Tuoreimmissa salikuvissaan Spears poseeraa peilin edessä kuntosalilaitteet taustalla ja esittelee notkeuttaan venytellessään.

Popparin kuvissa huomion vie tämän hyvin niukka vaatetus. Tähti on pukeutunut treenihetkeään varten hyvin matalavyötäröisiin minishrotseihin ja pikkuruiseen vaaleanpunaiseen toppiin, jossa on syvään uurrettu kaula-aukko.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Voit klikata kuvan oikeassa reunassa olevasta nuolesta nähdäksesi myös toisen otoksen.

– Takaisin salilla... Venyttelyä ja juoksua koko matkan, Spears kirjoittaa kuvatekstissä.

Britney on esitellyt Instagramissa myös haastavia saliohjelmiaan lyhyillä videoilla.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Britneyn huimaa kuntoa ihastellaan tämän kuvien ja videoiden kommenteissa. Moni kertoo tähden toimivan todellisena inspiraationa omaan kuntoiluunsa. Eräs äiti toteaa Spearsin luovan uskoa siihen, että myös lapsen saamisen jälkeen on mahdollista saavuttaa kiinteä vartalo. Spearsillä on kaksi lasta.

– Uskomatonta! Todistat, että kovalla työllä on mahdollista saavuttaa mitä vain, kuuluu yksi kommenteista.

– Minun täytyy saada itseni kuntoon! Tämä inspiroi, kiitos Brit, jatkaa toinen kommentoija.

Britney Spears lomaili Havaijilla huhtikuun alkupuolella. Rantatunnelmista nauttinut tähti vilvoitteli merivedessä auringonpalvonnan lomassa.­

Spears julkaisi viimeisimmän albuminsa viime elokuussa. Poppari on viime vuodet vetänyt erittäin suosittua Britney: Piece of me - show’taan Las Vegasissa, mutta kertoi hiljattain päättävänsä vuonna 2013 alkaneet esitykset.

Britneyn suurimpia hittejä käsittävää konserttisarjaa on kehuttu yhdeksi uhkapeleistä tutun kaupungin parhaista vetonauloista. Se on tuonut kaupunkiin nuorta yleisöä ja rikastuttanut sen yöelämää.

Spears on kohottanut lihaskuntoaan rankalla salitreenillä.­

Spears seurustelee nykyään 22-vuotiaan Sam Asgharin kanssa. Personal trainerina ja fitnessmallina työskentelevä Asghari on kotoisin Iranista. Hän on esiintynyt Spearsin Slumber Party -musiikkivideolla.

Millainen vaatetus sinun mielestäsi sopii kuntoiluun? Kerro kommenteissa!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?