Upea Uma Thurman poseeraa vähäpukeisena aallokossa – uskoisitko liki viisikymppiseksi? - Viihde - Ilta-Sanomat

Upea Uma Thurman poseeraa vähäpukeisena aallokossa – uskoisitko liki viisikymppiseksi?

Näyttelijätähti Uma Thurman muistetaan kenties parhaiten loistosuorituksestaan Pulp Fiction -elokuvassa.

Uma Thurman pitää selvästi hyvää huolta ulkonäöstään.­

1.5.2017 23:13

Amerikkalaistähti Uma Thurman on elävä todiste upeasti ikääntyvästä Hollywood-kaunottaresta.

Thurman kuvattiin poseeraamassa sinisessä uimapuvussa Floridan rannalla ja hän näyttää leikkisissä rantakuvissa varsin upealta 47-vuotiaaksi.

Brittilehti Daily Mailin mukaan Thurman oli rannalla viettämässä lomapäivää kavereidensa kanssa, kun miespuolinen ystävä päätti näpsäistä vaaleaveriköstä kesäisiä rantakuvia.

Uma Thurman on ollut jo vuosikymmenten ajan tuttu kasvo valkokankaalla.

Hänet muistetaan kenties parhaiten roolisuorituksistaan Pulp Fiction – tarinoita väkivallasta ja Kill Bill -elokuvissa. Näyttelemisen lisäksi monitaituri on tehnyt myös tuottajan ja käsikirjoittajan töitä.

Näyttelijäkaunottarella on kolme lasta, joista nuorimman huoltajuudesta hän taisteli vastikään oikeudessa. Nelivuotiaan Rosalind-tytön isä on rahoitusalalla työskentelevän Arpad ”Arki” Busson, joka hävisi oikeustaistelun. Pari ei ollut naimisissa.

Thurmanin kahden vanhemman lapsen, Mayan, 18, ja Levonin, 15, isä on näyttelijä Ethan Hawke. Pari erosi vuonna 2004 kuuden avioliittovuoden jälkeen.

Ainakin Maya aikoo seurata uravalinnoissaan lahjakkaiden vanhempiensa jalanjälkiä. IS kertoi viime vuoden puolella, että Maya opiskelee näyttelemistä arvostetussa Juilliardin taidekoulussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?