Mies tuli kotiin – käräytti tyttöystävänsä sängystä toisen miehen kanssa: Jakoi kuvat tilanteesta Facebookissa, tuntemattomilta uskomaton reaktio - Viihde - Ilta-Sanomat

Mies tuli kotiin – käräytti tyttöystävänsä sängystä toisen miehen kanssa: Jakoi kuvat tilanteesta Facebookissa, tuntemattomilta uskomaton reaktio

Petetyksi joutunut texasilainen Duston Holloway on saanut runsaasti sympatiaa tuntemattomilta ihmisiltä ympäri maailmaa.

30.4.2017 14:06

Texasilaisesta Duston Hollowaysta, 23, tuli hetkessä internetilmiö, kun hänen julkaisemansa kuva pettävästä tyttöystävästä levisi Facebookissa. Asiasta kirjoittaa muun muassa Daily Mail.

Dustonin elämä muuttui, kun hän meni kotiinsa, josta löysi tyttöystävänsä nukkumasta sängystä vieraan miehen kanssa. Sen sijaan, että Duston olisi saanut raivokohtauksen, hän alkoi ottaa syvää unta nukkuvasta kaksikosta kuvia. Duston jopa nappasi selfien, jossa nukkuva kaksikko näkyy taka-alalla.

Kuvien ottamisen jälkeen Duston jakoi otokset Facebookissa seuraavan saatetekstin kera:

– Kun tulet kotiin ja löydät toisen miehen sängystä sen henkilön kanssa, jota rakastat. Hyvät miehet ansaitsevat hyvän naisen, Duston kirjoitti.

Dustonin päivitys ja kuvat levisivät sosiaalisessa mediassa pikavauhtia, ja pian lehdet ympäri maailmaa kertoivat Dustonin tarinan ja jakoivat kuvat verkkosivuillaan. Sittemmin Duston on poistanut kuvasarjan, koska ei tahtonut ex-tyttöystävälleen enempää haittaa. Kuvat arvatenkin jatkavat elämäänsä internetissä, ja tempaus teki myös Dustonista kansainvälisesti tunnetun.

Duston on kirjoittanut aiheesta useita Facebook-päivityksiä ja kertoo saaneensa kymmeniätuhansia viestejä ihmisiltä ympäri maailmaa. Mies pahoitteleekin, ettei ole ehtinyt vastata kaikkiin viesteihin, eikä enää voi hyväksyä uusia kaveripyyntöjä Facebookissa.

Duston myös kirjoittaa, että yrittää parhaillaan antaa anteeksi ex-tyttöystävälleen ja on pahoillaan tämän perheelle aiheuttamasta mielipahasta, joka syntyi kuvien vuoksi.

– En voi kääntää aikaa taaksepäin ja en voi tehdä tehtyä tekemättömäksi. Kaikki, jotka tuntevat tietävät minut, että olin todella innoissani yhteisestä tulevaisuudestamme.

– Suhtaudutaan tähän tilanteeseen oppituntina, ei siten että tarvitsee satuttaa ihmisiä entistä enemmän, Duston pyytää.

Mies kiittää useissa Facebook-viesteissä ihmisiä heidän antamastaan tuesta vaikean tilanteen keskellä.

– Olen äimistynyt ihmisten reaktioista. Luulin, että maailmani meni rikki. Sydämeni särkyi ja en koskaan enää tahdo olla vastaavassa tilanteessa. Tuhansilta ihmisiltä saamani tuki on auttanut. Maailma ei olekaan niin paha paikka kuin me ajattelemme.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?