Samu Haberilta tiukka keskustelunavaus – vertaa Petran soolouraa mahalaskuun: ”Anteeksi kun sanon tämän” - Viihde - Ilta-Sanomat

Samu Haberilta tiukka keskustelunavaus – vertaa Petran soolouraa mahalaskuun: ”Anteeksi kun sanon tämän”

Vain elämää -ohjelmassa puhutaan kaunistelematta musiikkibisneksen raadollisuudesta.

28.4.2017 18:32

Vain elämää -ohjelmassa vietetään tänään perjantaina Petran päivää. Petra kertoo muille tähdille, miltä on tuntunut joutua levyarvostelujen riepoteltavaksi nuoresta asti.

– Se rakentaa sisälle tunteen, että mä en oo vaan tarpeeksi hyvä, Petra taustoittaa riittämättömyyden tunteitaan.

Samu Haber ottaa puheeksi sen, kuinka Petran sooloura ei ole toistaiseksi saavuttanut samanlaista suosiota kuin Tiktak.

– Se on aika kova juttu, että ensiksi olet tuolla Tuuleksi taivaanrantaa ja kaikki laulaa mukana. Sit, anteeksi kun sanon tämän, skidisti voisi kattoa jopa mahalaskuna sitä. Tuo on ollut varmasti ihan helvetin rajua, Haber sanoo.

Petra Gargano on julkaissut kolme sooloalbumia, mutta ne eivät ole menestyneet yhtä hyvin kuin Tiktak-yhtyeen tuotanto.­

Petra myöntää, että se on ollut hänelle rankka paikka. Etenkin, kun hän sanoo kokevansa tekevänsä nyt elämänsä parasta musiikkia.

– On, ja sitä ei tajunnut silloin. En mä olettanut, että sama nousukiito jatkuu. Mä olin nimenomaan valmis laittaa ne työhanskat käteen, et nyt opetellaan kirjoittaa biisejä, Petra kertoo soolouransa alusta.

– Mun on oikeesti tarvinnut opetella olemaan kokonainen. Ehkä sekin liittyy siihen, että koen sellaista snadia alemmuuskompleksia istua tässä teidän taiteilijoiden edessä, Petra sanoo tunteikkaana.

Vain elämää torstaisin ja perjantaisin kello 20 Nelosella.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?