Kiire ajoi Marita Taavitsaisen ja Tomi Natrin avioeroon – opettelevat nyt huomioimaan toisiaan paremmin: ”Tutustumme uudelleen” - Viihde - Ilta-Sanomat

Kiire ajoi Marita Taavitsaisen ja Tomi Natrin avioeroon – opettelevat nyt huomioimaan toisiaan paremmin: ”Tutustumme uudelleen”

Avioeroprosessia läpikäyvät Marita Taavitsainen ja Tomi Natri asuvat edelleen yhdessä ja käyvät tilannettaan rauhassa läpi.

29.4.2017 18:18

Marita Taavitsainen, 48, jätti avioeropaperit Hyvinkään käräjäoikeuteen pari kuukautta sitten. Marita ja tämän puoliso Tomi Natri, 45, kertoivat aiemmin IS:lle avioeronsa taustoista.

Pariskunta on ollut omissa töissään tavattoman kiireinen ja vapaa-aikaa ei juuri ole. Marita jätti yksipuolisesti eropaperit ja laulajatar puhuu asiasta harkiten. Hän tuumaa molempien kiireiden oleva osasyy tämänhetkiseen tilanteeseen.

– Viime ja tämä vuosi on töiden takia menty niin kiireellä eteenpäin, että olemme tahtomattamme ajautuneet eri suuntiin. Emme ole ehtineet edes kunnolla nähdä toisiamme, hän sanoo.

Totta kai Marita on ollut lapsilleen läsnä ja hoitanut äidin velvollisuutensa.

– Arkemme on ollut säätämistä, sillä meillä ei ole verkostoa, jonne voisimme soittaa ja pyytää lastenhoitoapua, Tomi painottaa ja muistuttaa kuinka upea äiti Marita lapsilleen on.

Pari sai ensimmäisen tyttärensä Stellan lähes tasan 9 kuukauden kuluttua häistä. Nyt heillä on kaksi tytärtä ja Stellan sekä Iineksen syntymäpäiviä vietetään toukokuussa.­

Kun Marita nyt miettii kiireitään ja sitä, että he sen takia ikään kuin vieraantuivat toisistaan, hän sanoo:

– Yhtäkkiä kaikki asiat kasaantuivat suureksi vyyhdeksi, kun ei ollut aikaa niistä puhua tai niitä käsitellä. Emme tajunneet, minkä hinnan siitä joutuu maksamaan.

Eropapereiden jättämisen jälkeen pariskunta on havahtunut siihen, että aikaa on nyt oikeasti otettava ja keskusteltava tulevaisuudesta.

– Olemme oppineet olemaan armollisempia toisiamme kohtaan ja huomioimme toisiamme nyt aiempaa enemmän. Ikään kuin tutustuisimme nyt toisiimme uudelleen, yli yhdeksän vuotta yhdessä ollut pariskunta sanoo.

Molemmat vielä painottavat, että erohakemus on todellakin nyt harkintavaiheessa.

– Oikeasti välimme ovat hyvät ja toivommekin nyt, että saamme käydä tätä tilannetta rauhassa keskenämme.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?