Sofia Belórf sinkkuhuumassa – iloitsee, että ei saanut Niko Nousiaisen kanssa lapsia: ”Silloin en olisi eronnut” - Viihde - Ilta-Sanomat

Sofia Belórf sinkkuhuumassa – iloitsee, että ei saanut Niko Nousiaisen kanssa lapsia: ”Silloin en olisi eronnut”

Fitnesskaunotar Sofia Belórf avaa IS:n haastattelussa eroon johtaneita syitä.

28.4.2017 13:16

Fitnesskaunotar Sofia Belórf paljasti Ilta-Sanomien perjantaisessa haastattelussa eronneensa miehestään tosi-tv-tähti Niko Nousiaisesta helmikuussa, vaikka pari ei ole vielä jättänyt avioeropapereita.

Eron syyksi Sofia kertoi sen, että hän itse on muuttunut kahdeksan vuoden suhteen aikana ihmisenä suunnattomasti. Sofia kertoi eron tulleen hänen aloitteestaan, mutta Nikon olleen asiasta samaa mieltä, kun pari keskusteli asiata.

Niko ja Sofia olivat ennen suhdevaikeuksiaan tuttu näky viihdetapahtumissa. Viime aikoina Sofia on saapunut viihdetapahtumiin ystäviensä, kuten missikaunotar Sara Siepin, kanssa.­

Eron jälkeen Sofia kuvailee eläneensä tunteiden myllerryksessä, mutta nyt hän kertoo kokevansa uuden elämäntilanteensa ennen kaikkea jännittävänä.

– Välillä aamulla, kun herään, ensimmäinen ajatukseni on: Apua, olen sinkku. Tämä on jännittävä tilanne kaikin puolin.

Sofia sanoo olevansa kiitollinen siitä, ettei eroon liittynyt draamaa tai kolmansia osapuolia.

– Olen nauttinut sinkkuudesta suuresti. On hassua, kun yhtäkkiä ei tarvitsekaan miettiä ketään muuta.

Ystävät vitsailevat, että Sofialla on edessään ”sinkkukesä 2017.”­

Koska suhteen aikana ystävät jäivät vähemmälle huomiolle, on Sofia nyt tahtonut viettää vapaa-aikaansa runsaasti ystäviensä kanssa. Tyttöporukka nauttii yhdessä matkustelemisesta ja illan istumisesta.

– Kaverit ovat painottaneet minulle, että tärkeintä on, että nautin nyt elämästäni yksin. Ennen ajattelin, että erosta voi vain selvitä, jos hyppää suoraan uuteen suhteeseen, nyt olen täysin eri mieltä ja haluan olla yksin. Sitä paitsi en usko, että löydän ketään uutta. En ainakaan täältä Suomesta.

Sofia ja Niko alkoivat seurustella vuonna 2009 ja avioituivat vuonna 2012. Valokuvassa pariskunta vuonna 2013 missikeisarinna Sunneva Kantolan syntymäpäiväjuhlissa.­

Vapaa-aikansa hän on nyt täyttänyt ystävien seuralla, töillä ja treenaamisella.

– Lisäksi olen hemmotellut itseäni esimerkiksi reissuilla. Olen ajatellut, että mitä sitten jos oli kallis reissu, olen ansainnut sen. Jos tämä parantaa mielenterveyttäni, niin mitä sitten, jos rahaa menee.

– Tahdon tulevaisuudessa olla mahdollisimman itsenäinen. Parisuhteessa joutuu tekemään kompromisseja. Nyt jos tahdon vaikkapa yhtäkkiä muuttaa Los Angelesiin, voin tehdä niin.

Jatkossa Sofia aikoo tehdä vain sellaisia asioita, joista itse nauttii.­

Sofia ja Niko avioituivat elokuussa 2012 satumaisissa häissä. Pariskunta vihittiin näyttävästi Helsingin Tuomiokirkossa ja hääjuhla pidettiin yksityiskäyttöön vuokratussa silloisessa Namu-yökerhossa. Vaikka avioliitto päätyi eroon, Sofia ei poissulje sitä, että astelisi alttarille vielä toistamiseen.

– Arvostan avioliittoa ja toivoin, että omani olisi kestänyt loppuiän. Jos avioliitto ei kuitenkaan toimi, turha siihen on jäädä väkisin kärsimään. Täällä eletään vain kerran, ja en ajattele niin, että nyt kun olin kerran naimisissa, en saa enää mennä uudestaan, Sofia sanoo.

Sofia painottaa, ettei missään nimessä suhtaudu avioliittoon kevyesti.

– Olen miettinyt, että onneksi meillä ei ole Nikon kanssa lapsia. Silloin en varmasti olisi eronnut. Olisin yrittänyt jatkaa vielä entistä enemmän ja tehnyt kaiken mahdollisen.

– Naimisiinmeno on ihanaa ja superromanttista. Kaikkien pitäisi saada kokea se. Uskon, että jos joskus vielä tapaan jonkun uuden, en mene kovin heppoisesti naimisiin. Tai mistä sitä, tietää jos tämä henkilö vie jalat täysin altani. Lapsia en kuitenkaan aio tehdä vain siksi, että olen niin rakastunut, sen mietin hyvin tarkkaan. Silloin minun pitää olla miljoonaprosenttisesti varma suhteesta.

Video Sofia Belórfin urasta:

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?