Sofia Belórf: Avioliitto Niko Nousiaisen kanssa ohi! Fitnesskaunotar avautuu eron syistä ensimmäistä kertaa

Fitnesstähti Sofia Belórf vahvistaa eronneensa tosi-tv-tähti Niko Nousiaisesta. Nyt hän avaa unelmaliiton eron syitä ensimmäistä kertaa.

28.4.2017 6:11

– Kyllä olen sinkku, fitnessammattilainen Sofia Belórf, 27, (ent. Ruusila-Nousiainen) huokaa ja hymähtää perään. Asia ei välttämättä tule Sofian ja hänen ex-miehensä tosi-tv-tähti Niko Nousiaisen, 33,elämää sosiaalisessa mediassa seuranneille yllätyksenä. Niko vihjaili maaliskuussa Instagramissa julkaisemassaan tekstissä pariskunnan eronneen, myöhemmin hän kuitenkin poisti julkaisunsa. Vuodesta 2012 naimisissa ollut pariskunta ei ole vielä jättänyt avioerohakemusta.

– Erosimme helmikuussa, mutta erohakemuksen jättäminen ei ole ollut päällimmäisenä mielessä, Sofia sanoo.

Hän kertoo aluksi ajatelleensa pariskunnan pitävän vain pientä taukoa suhteestaan.

– Enää en usko, että voisimme palata yhteen, koska nyt tunteet ovat enemmänkin vain ennestään viilenneet. Erohakemus on tarkoitus jättää jossain vaiheessa.

Sofia jäi asumaan parin yhteiseen asuntoon Helsingin ydinkeskustaan parin toisen koiran kanssa, kun taas Niko muutti asunnosta pois parin toisen koiran kanssa.

– Erohakemus on kuitenkin tarkoitus jättää, Sofia täsmentää.

 

Eron syyn Sofia kuvailee olevan ”kliseinen erilleen kasvaminen.” Vuoden 2012 Miss Helsinki ja Big Brother -tähti alkoivat seurustella vuonna 2009. Sofia kuvailee parin olleen koko suhteen ajan erittäin tiiviisti yhdessä vain kahden kesken, jolloin muu sosiaalinen elämä jäi vähemmälle.

– Niko on minua hieman vanhempi ja suhteessamme suurin muutos oli minun kasvamiseni aikuiseksi. Olen nyt täysin eri ihminen kuin silloin, kun aloimme seurustella, Sofia sanoo.

Sofia kuvailee kasvaneensa vuosien aikana itsenäisemmäksi ja vahvemmaksi kuin mitä oli suhteen alkuaikoina.

– Olen paljon vahvempi kuin mitä ajattelin, että ikinä voisin olla. Ennen ajattelin, että ero on aivan hirveä asia ja että itken kuukausia, jos eroaisimme. En ole itkenyt tämän asian vuoksi lainkaan, Sofia sanoo.

Sofia ja Niko olivat yhdessä kahdeksan vuotta. Valokuvassa pariskunta vuonna 2013 missikeisarinna Sunneva Kantolan syntymäpäiväjuhlissa.

Eron Sofia sanoo tulleen hänen aloitteestaan, mutta sanoo Nikon olleen asiasta samaa mieltä, kun pari keskusteli asioista.

– Tahdomme Nikon kanssa niin eri asioita. Kun olimme nuoria, pidimme vain hauskaa ja vuodet kuluivat. Olimme niin tiiviisti yhdessä ja kahdestaan koko ajan, että menetin oman itseni jossain vaiheessa. Yhtäkkiä tajusin, että emme olekaan enää nuoria ja täytyy alkaa miettiä, mitä elämältä oikeasti haluaa.

– Mietin eroa useita kuukausia, lopulta kaikki kävi kuitenkin viikoissa.

Video Sofia Belórfin urasta.

Lue Sofian koko haastattelu Ilta-Sanomien päivän lehdestä!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?