Räppäri Nikke Ankara 26 vuotta – salamyhkäisenä parisuhdekuvioistaan: ”Naiset ovat olleet elämän suola” - Viihde - Ilta-Sanomat

Räppäri Nikke Ankara 26 vuotta – salamyhkäisenä parisuhdekuvioistaan: ”Naiset ovat olleet elämän suola”

Rap-artisti Nikke Ankara voi vaikuttaa kovakuoriselta kaverilta, mutta vaikeampien vaiheiden parkkiinnuttaman pinnan alta löytyy rauhallista vakavuutta ja koskettavaa herkkyyttä.

26.4.2017 22:29

Vain elämää -ohjelman myötä lahtelaismuusikko Nikke Ankara on singahtanut kovan kiinnostuksen kohteeksi eikä ihme, sillä Niken persoonassa on potentiaalia koko kansan suosikiksi.

Nikellä on hyvin läheiset välit äitiinsä, jonka kanssa hän käy usein pitkiä juttutuokioita.

– Puhumme mutsin kanssa paljon tunteista ja oikeasti tärkeistä asioista. Mutsi heittää minulle hyvää filosofiaa, Nikke kertoo.

Sehän on selvä, että nuorempana äidin sanomaa ei aina osannut arvostaa samalla tavalla kuin nykyään.

– Teini-iässä oli vaihe, jolloin vain murjotin ja olin ilkeä mutsille. Olin varmasti aika vaikea lapsi, sillä silloin sitä aina kapinoi. Jos mutsi sanoi, että älä tee noin, niin silloin oli ihan pakko tehdä juuri niin. Minä kuulin mutsin kiellot sillä tavalla, että anna mennä vaan, räppäri virnistää.

Olli Lindholm (vas.), Irina, Samu Haber, Petra, Robin, Laura Voutilainen ja Nikke Ankara (edessä) tähdittävät uutta Vain elämää -kautta.

Hän asui kotona äidin kanssa parikymppiseksi.

– Olin kotona aika pitkään, vaikka olin jo 16-vuotiaana alkanut puhua kotoa muutosta. Mutsi sanoi, ettei haluaisi minun joutuvan stressaamaan laskuista ja muista arjen jutuista vielä niin nuorena. Lopulta muutin kotoa vasta intin jälkeen, Nikke taustoittaa.

– Mutsi sanoi, että ikinä elämässä ei enää tule olemaan yhtä helppoa kuin silloin, kun kävin töissä, mutta asuin kotona ja pystyin käyttämään tulot omiin juttuihini. Ja niinhän se on ollut.

  • Katso alla olevalta videolta Nikke Ankaran tulkinta Yön Pettävällä jäällä -kappaleesta:

Mukava mies menee vähän hämilleen ja väistelee vastaamista, kun puhe kääntyy siihen, onko hän tällä hetkellä parisuhteessa.

– Olen aina seurustellut paljon. Naiset ovat olleet elämän suola, veikeä kaveri kuitenkin myöntää.

– Missään vaiheessa ei ole tarvinnut olla pitkiä aikoja sinkkuna. Olen miettinyt sen liittyvän siihen, että olen ollut mammanpoika ja äidin kasvattama. Äidin kanssa olen oppinut näyttämään herkkyyttä ja olemaan naisten kanssa, Nikke pohtii.

Lahtelaismuusikko vietti keskiviikon Helsingissä tehden Vain elämää -ohjelmaan liittyviä haastatteluja, mutta illaksi oli tiedossa päivän kohokohta.

– Täytän tänään 26 vuotta ja sen kunniaksi eräs kaverini, joka on hyvä kokki, tulee luokseni paistamaan minulle pihvin. Illalla herkutellaan, Nikke kertoo.

Räppäri julkaisi Instagramissa kuvan syntymäpäiväkakustaan:

Katso kuva myös tästä.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?