Alppikaunotar Lindsey Vonn esitteli huipputreenatun vartalonsa – mekon kurkistusaukot paljastivat timmit vatsalihakset

rac

Julkaistu:

Alppihiihtäjä Lindsey Vonn käänsi päitä dramaattisessa mustassa mekossa ja tummassa meikissä Time-lehden gaalassa.
Lindsey Vonn osallistui tiistai-iltana Time-lehden 100-gaalaan näyttävässä juhlalookissa. Mustassa iltapuvussa ja tummassa meikissä punaiselle matolle astellut alppihiihtäjä sai kamerat räpsymään.


Gaalassa Vonn, 32, vietti aikaa plusmalli Ashley Grahamin kanssa, josta Vonn julkaisi Instagramissaan hehkeän yhteiskuvan. Vonn kirjoittaa Instagramissa hänellä ja Grahamilla olevan paljon yhteistä.

– Olemme molemmat olleet Time-lehden 100 vaikutusvaltaisemman ihmisen listalla, ja olemme molemmat poseeranneet Sports Illustratedin uimapukunumerossa. Usko itseesi olit sitten minkä kokoinen tahansa, sillä voimakas on kaunista! Vonn kirjoittaa.Jos kuva ei näy selaimellasi, niin katso se tästä.

Vonn on aikaisemmin kertonut avoimesti elämässään kokemista vaikeuksista, joiden hän on sanonut tehneen hänestä entistä vahvemman ihmisen.

Vonn kaatui rajusti MM-kisojen avauskisassa alkuvuonna 2013 ja kuntoutus kesti pitkään. Unelmat vuoden 2014 olympialaisita musertuivat. Terveysongelmien lisäksi Vonn erosi golftähti Tiger Woodsista keväällä 2015. Vonn kertoi viime vuonna julkaistussa kirjassaan vaipuneensa syvään masennukseen.

– Joskus on todella vaikeaa, enkä haluaisi nousta sängystä. Kaikki luulevat, että on upeaa olla menestynyt urheilija ja kaikki tuntevat sinut. On mitaleja, palkintoja, esiinnyt lehdissä. Päivän päätteeksi olet silti yksin, Vonn kuvaili.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt