Juontaja Sami Kurosen upea Mirkka-rakas yllätti seksikkäillä kuvilla – pariskunnalla poikkeava suhderatkaisu - Viihde - Ilta-Sanomat

Juontaja Sami Kurosen upea Mirkka-rakas yllätti seksikkäillä kuvilla – pariskunnalla poikkeava suhderatkaisu

Sami Kurosen tyttöystävä Mirkka Torikka julkaisi Instagramissa toinen toistaan kesäisempiä otoksia.

Mirkka Torikka ja Sami Kuronen yhdessä Fifty Shades of Grey -elokuvan ensi-illassa helmikuussa 2015.­

26.4.2017 14:42

Temptation Island Suomi -ohjelmasta tutun juontaja Sami Kurosen tyttöystävä Mirkka Torikka niittää suosiota kuvapalvelu Instagramissa toinen toistaan upeammilla otoksillaan. 39-vuotias Torikka yllätti seuraajansa julkaisemalla upean seksikkään uimapukukuvan laiturilta.

Kuvateksti paljastaa, että sitä ei kuitenkaan ole aivan näissä keleissä Suomessa otettu, vaan ilmeisesti edellisenä kesänä.

– Mökki-ikävä, kuvankaunis Mirkka kirjoittaa.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Torikka ja Kuronen ovat pitäneet yhtä jo muutaman vuoden ajan. He ovat kertoneet haastatteluissa usein olevansa onnellisia yhdessä etäsuhteessa. Mirkka asuu Jyväskylässä, Kuronen Helsingissä.

– Olemme sopineet, että näin tämä myös pysyy jatkossa. Tämä toimii meidän tapauksessamme parhaiten, Kuronen kertoi IS:n haastattelussa maaliskuussa.

Pariskunta on pitänyt yhtä jo muutaman vuoden ajan, ja heidät onkin nähty usein julkisuudessa yhdessä edustamassa. Kuvassa pariskunta poseeraa Luokkakokous 2 -elokuvan ensi-illassa lokakuussa 2016.­

Pariskunnan kumpikin osapuoli on ollut aiemminkin naimisissa, joten he eivät ole suunnitelleet kihloja.

– Olemme kumpikin olleet kertaalleen naimisissa. Se leikki on jo leikitty. Keskitymme parisuhteeseen, ja kun tapaamme viikonloppuisin, se on aina juhlahetki, Kuronen sanoi myös.

Katso kuva täältä.

Mirkka Torikka jäi leskeksi vuonna 2013, juuri ennen 10-vuotishääpäiväänsä. Torikka kertoi vaikeasta aiheesta Me Naisten haastattelussa. Torikka kertoi haastattelussa, että Kuronen osasi arvostaa hänen kokemustaan, eikä pelästynyt sitä.

Onko teillä päädytty tavallisesta poikkeavaan asumisratkaisuun? Miksi päätitte niin ja miten se on vaikuttanut suhteeseenne? Keskustele kokemuksistasi alla!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?