Jere Karalahti vihjaili muutolla Thaimaahan – maksanut vanhoja velkojaan kymppitonneilla - Viihde - Ilta-Sanomat

Jere Karalahti vihjaili muutolla Thaimaahan – maksanut vanhoja velkojaan kymppitonneilla

Julkaistu: 25.4.2017 6:04

Vastikään eronnut Jere Karalahti on kuitannut elatusapuvelkojaan kahden tyttärensä äideille.

Viime viikolla uutisoitiin Jere Karalahden ja Nanna Karalahden erosta. Elokuussa 2015 avioituneilla Karalahdilla on yhdessä vuonna 2016 syntynyt Jax-poika.

Viime vuosina Karalahti on ollut uutisoinnin kohteena muun muassa maksamattomiin elatusmaksuihin liittyen.

Karalahden ulosottorekisteristä ilmenee, että entinen jääkiekkoilija on äskettäin tilittänyt jopa kymmeniä tuhansia euroja velkojaan entisille kumppaneilleen ja verokarhulle.

Karalahti on käynyt käräjillä elatusavuista sekä ex-vaimonsa Susanna Karalahden että valkovenäläisen mallin Oksana Chaikon kanssa. Susannalla ja Jerellä on avioliitossa syntynyt teini-ikäinen tytär. Oksanan ja Jeren yhteinen lapsi on vielä taaperoikäinen.

Oikeudenkäynnit on nyt käyty. Susanna Karalahdelle ex-jääkiekkoilija on ulosottorekisterin mukaan tilittänyt viime kesänä hieman yli 9 500 euroa yksityisoikeudellisia saatavia. Velka on tullut tällä kokonaan kuitatuksi.

Lisäksi rekisterin mukaan Jere Karalahti on vuodesta 2014 lähtien tilittänyt Susanna Karalahdelle yhteensä yli 19 000 euron edestä ulosoton kautta kulkeneita elatusapusaatavia. Hän on itsekin aiemmissa haastatteluissa kommentoinut näitä elatusapuvelkoja ja vakuuttanut, että ulosottoon päätyneet elatusavut on hoidettu.

Nanna Karalahti ja Jere Karalahti kuvattuna tammikuussa Urheilugaalassa.

Oksana Chaikon elatusapusaatavat ovat menneet ulosottoon vasta viime syyskuussa sen jälkeen, kun käräjäoikeus antoi niitä koskeneessa kiistassa ratkaisunsa. Oksanalle Karalahti on maksanut elatusapusaatavia tähän mennessä runsaat 4 700 euroa.

Kummallakaan exällä ei tällä hetkellä ole ulosotossa saatavia Karalahdelta.

Myös verottaja on ollut Karalahden kimpussa ulosoton kautta. Rekisteristä käy ilmi, että vuosina 2015–2016 hän on maksanut yli 10 000 euron edestä ulosottoon vietyjä ennakko- ja jäännösveroja. Yksi runsaan sadan euron verovelka on kuitattu vielä vuoden 2017 puolella.

Näyttää siltä, että asiat on hoidettu myös verottajan suuntaan, sillä tällä hetkellä veroviranomaisillakaan ei ole enää mitään ulosottosaatavia Karalahdelta.

Kaikki mainitut summat saattavat pitää sisällään viivästyskorkoja. Velkojen pääoman osuutta ei ole eritelty rekisteritiedoissa.

Vihjaili muutolla

Karalahti vihjaili maanantaina julkaisemassaan Instagram-päivityksessä, että olisi mahdollisesti muuttamassa Thaimaahan lähiaikoina.

– Hieno päivä, hienoja muistoja. Kohtahan sitä jo eletään tuolla ja toteutetaan unelmia, Karalahti kirjoitti Instagramissa julkaisemansa lomavideon yhteydessä.

Videolla Karalahti nautiskelee lämmöstä kalastellen ja uiskennellen.

Karalahti kertoi jo 2014 Hjallis Harkimon talk show’ssa rakennuttavansa taloa Thaimaahan ja haaveili muutosta auringon lämpöön.

Jos video ei näy selaimellasi, niin katso se tästä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?