Rihanna joutui silmittömän someraivon kohteeksi – loukkaavatko Instagram-kuvat kuningatar Elisabetia? - Viihde - Ilta-Sanomat

Rihanna joutui silmittömän someraivon kohteeksi – loukkaavatko Instagram-kuvat kuningatar Elisabetia?

Poptähti Rihannan Instagramissa jakavat kuvat ”kuningatar Elisabetista” ovat hämmentäneet tähden Instagram-seuraajia.

24.4.2017 12:50

Poptähti Rihannan Instagramissa jakamat kuvat ovat herättäneet ihmetystä tähden Instagram-seuraajissa. Poptähti on viime päivinä jakanut 52, 5 miljoonalle Instagram-seuraajalleen kuvia, joissa hänen vartaloonsa on muokattu kuningatar Elisabetin kasvot. Asiasta kirjoittaa muun muassa brittilehti Daily Mail.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Lehden mukaan poptähden kuvat ovat loukanneet brittejä, joille huhtikuun 21. päivä 91 vuotta täyttänyt kuningatar on erittäin rakas. Vaikka osa Rihannan Instagram-seuraajista piti kuvia hersyvän hauskoina, olivat kuvat useiden kommentoineiden mielestä mauttomia ja epäkunnioittavia.

Daily Mailin artikkelissa ihmetellään, miksi Rihanna pilkkaa kuningatar Elisabetia, vaikka teki joulukuussa tämän lapsenlapsen prinssi Harryn kanssa hyväntekeväisyystyötä Hiv-tietoisuuden eteen.­

– Tahdot näillä kuvilla vain huomiota. Ovatko nämä kuvat muka hauskoja? Nämä ovat typeriä. Eiköhän tästä koidu sinulle harmia, eräs kommentoija kirjoitti.

– Tuo on todella epäkohteliasta. Tämä ei ole lainkaan hauskaa. Kyseessä on jonkun isoäiti, ajattele, jos hän olisi sinun isoäitisi, toinen kommentoija sättii.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

– Rihanna ei edes tiedä, mitä kunnioitus tarkoittaa. Todella loukkaavaa, mitä kaikkea ihmiset tekevätkään huomion vuoksi. Miksi kiusaat kuningatarta?

Barbadosilaislaulaja Rihanna tunnetaan räväköistä Instagram-kuvistaan. Rihannan Instagram-tili on aiemmin poistettu, koska tähti on julkaissut siellä liian usein paljastavia kuvia.­

– Hän on 91-vuotias ja tehnyt elämässään niin paljon hyvää. Katso vaikka, millaisen elämän hän on elänyt. Onnea vaan seuraavalle vierailullesi maahamme, eräs tuohtunut britti kirjoittaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.`

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?