Johnny Deppin kaunis ex-vaimo Amber Heard iski Tesla-miljardöörin – faneilta raivoaalto: ”Haistan pyrkyrin”

Johnny Deppin ex-vaimo Amber Heard vahvisti uuden suhteensa sosiaalisessa mediassa. Seuraajat reagoivat kuvapäivitykseen raivoisasti.

Amber Heard ja miljardööri Elon Musk ovat löytäneet toisensa.

24.4.2017 10:28

Näyttelijä Amber Heard, 30, erosi viime vuoden toukokuussa erittäin riitaisasti Pirates of The Caribbean -tähti Johnny Deppin, 53, kanssa. Pitkä eroprosessi tuli päätökseen vasta tammikuussa. Erosaaga nautti runsasta julkisuutta, ja Heard syytti Deppiä muun muassa toistuvasta kotiväkivallasta.

Vaalea näyttelijäkaunotar kertoi nyt vain muutama kuukautta virallisen eron jälkeen seurustelevansa miljardööri Elon Muskin kanssa. 45-vuotias Musk on yksi maksusovellus PayPalin perustajista. Hän työskentelee sähköautoja valmistavat Tesla Motorsin toimitusjohtajana. Forbesin mukaan hänen omaisuutensa arvo on lähes 15 miljardia dollaria.

Heard ”julkisti” suhteen päivittämällä kuvapalvelu Instagramiin yhteiskuvan pariskunnasta viettämässä yhdessä iltaa. Kuvassa Muskin poskella on Amberin punahuulien jättämä jälki.

Jos kuva ei näy sovelluksessasi, katso se täältä.

Daily Mail kirjottaa, että Heard vaikutti nauttivan olostaan Muskin seurassa. Näyttelijätär näytti kuvankauniilta vaaleassa mekossa ja säihkyvissä koruissa. Kaksikko nautti yhdessä punaviiniä ja jutteli hilpeästi.

Lehti kertoo myös, että pariskunta bongattiin aiemmin samana päivänä yhteisellä päiväkävelyllä rauhallisessa puistossa. Lehti julkaisi kuvan meikittömästä Heardista kävelemässä puistossa Muskin kanssa käsi kädessä.

Seuraajat syyttävät Heardia raivoisasti onnenonkijaksi ja pyrkyriksi.

Seuraajat raivostuivat

Heardin seuraajat raivostuivat suhteesta. Useat syyttivät tähteä ”gold diggeriksi” eli pyrkyriksi ja onnenonkijaksi.

– Haistan pyrkyrin sinussa mailien päähän! Sinä olet syy siihen, miksi monet viattomat ja oikeat pahoinpitelyn uhrit pysyvät hiljaa. Käytit tilannetta hyväksi ja hyväksikäytit hyvää tyyppiä manipuloidaksesi itsellesi rahaa. Olen kyllästynyt kaltaisiisi naisiin, eräskin seuraaja raivosi Instagramissa.

– Olen todella pettynyt sinuun, Amber. En enää seuraa sinua.

Kaikki eivät kuitenkaan vihanneet Heardia, vaan puolustivat tätä.

– Miksi kaikki vihaavat häntä niin paljon?

– Toivon, että te ymmärrätte, että hän on jo kääntänyt sivua ja aloittaa nyt omaa elämäänsä. Hankkikaa elämä! Amber, ansaitset parasta maailmassa, fanit puolustivat.

Heard ja Depp erosivat myrskyisästi vain vuoden pituisen avioliiton jälkeen.

Depp ja Heard menivät naimisiin helmikuussa 2015. Tiettävästi Depp joutuu maksamaan ex-vaimolleen eron seurauksena miljoonia euroja korvauksia. Heard vaati alkuperäisessä sopimuksessa itselleen hurjaa 6,5 miljoonan euron korvaussummaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?