Tosi-tv-kaunottaren hoikka ulkomuoto huolestuttaa – iskee takaisin tyrmäävällä bikinikuvalla: ”Olen vain ihminen” - Viihde - Ilta-Sanomat

Tosi-tv-kaunottaren hoikka ulkomuoto huolestuttaa – iskee takaisin tyrmäävällä bikinikuvalla: ”Olen vain ihminen”

Glamourelämää Essexissä -sarjan tähti Lucy Mecklenburgh avautuu Instagramissa saamastaan kritiikistä ja Photoshop-epäilyistä.

Lucy Mecklenburgh vastaa Instagramissa saamaansa kritiikkiin. Tosi-tv-tähteä on syytetty kuviensa muokkauksesta ja tämän hoikkaa vartaloa on jopa kauhisteltu.­

23.4.2017 22:01

Suositusta Glamourelämää Essexissä -brittisarjasta julkisuuteen ponnahtanut tosi-tv tähti Lucy Mecklenburgh on tunnettu timmistä vartalostaan sosiaalisessa mediassa, kertoo Daily Mail.

Mecklenburgh on myös fitness-yrittäjä sekä malli, jolla on Instagramissa hulppeat 1,1 miljoonaa seuraajaa.

25-vuotias tähti joutui puolustelemaan virheetöntä ulkonäköään, kun tämän seuraajat alkoivat epäillä tämän kuvien aitoutta ja huolestuivat kaunottaren yhä hoikkenevasta ulkomuodosta. Moni myös epäili hänen muokkaavan kuviaan näyttääkseen yhä hoikemmalta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Farkkushortseihin ja napapaitaan sonnustautunut Mecklenburgh herätti huolta seuraajissaan.

– Näytät liian laihalta. Olet käyttänyt paljon aikaa näyttääksesi hyvältä, mutta sinun pitää kerätä vähän kiloja. Näytät paremmalta hieman kurvikkaana, kommentoi eräs seuraaja.

– Alat olla melko hoikka... Ole varovainen, olet niin kaunis, kuuluu toinen kommentti.

Tähti päätti näpäyttää seuraajiaan uhkealla bikinikuvalla, jonka kuvatekstissä hän avautuu negatiivisista kommenteista ja laihtumishuolista.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Minua on syytetty kuvieni käsittelystä. Jos totta puhutaan, en edes tiedä miten se tapahtuu! Mecklenburgh kirjoittaa.

– Me kaikki valitsemme parhaat kuvat itsestämme (sosiaaliseen mediaan). Olen vain ihminen ja itseasiassa olen saanut muutaman kilon lisää painoa viimeisen parin viikon aikana enkä välitä siitä p********n, hän jatkaa.

Vaikka jotkut olivat silti huolissaan kaunottaren kapenevasta olemuksesta, suurin osa kommentoijista ylistivät tämän olemusta.

– Näytät tyrmäävältä, älä välitä muiden mielipiteistä, kommentoi yksi tähden fani.

– Olet upea, jatkaa toinen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?