Nuori nainen päätti hurmata ihastuksensa: teki vaikuttavan esitelmän itsestään – mieheltä uskomattoman tyly vastaus

Julkaistu:

erikoinen rakkauskirje
Lizzy Fenton keksi erikoisen tavan hurmata ihastuksensa eikä aikaillut sen toteuttamisessa. Nuori nainen valmisteli yksityiskohtaisen esitelmän itsestään todistaakseen olevansa malliesimerkki hyvästä tyttöystävästä.
Yhdysvaltalainen Lizzy Fenton päätti viedä ihastukseltaan jalat alta kerta heitolla. Päättäväinen nuori nainen halusi päästä treffeille silmäteränsä kanssa ja keksi oivan keinon perustella tälle, miksi juuri hänet kannattaisi viedä ulos. Tapauksesta kertoo muun muassa BoredPanda-sivusto.

Minnesotan yliopistossa genetiikkaa, solubiologiaa ja kehitystä opiskeleva Fenton päätti laittaa PowerPoint-taitonsa koetukselle ja valmisteli näyttävän esitelmän nimeltä ”Why you should date me” eli vapaasti suomennettuna ”Miksi sinun kannattaisi tapailla minua”.

Fenton julkaisi yksityiskohtaisesta ja kattavasta esitelmästään kuvan Twitterissä saaden somekansan villiintymään.Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Fenton perustelee esitelmässään hyvin seikkaperäisesti, miksi hän olisi hyvä treffikumppani ja tyttöystävä ihastukselleen Carterille. Perusteellisen selvityksen lisäksi Fenton esittelee PowerPoint-esityksessään kuvia itsestään.

Fenton aloittaa esitelmänsä listaamalla syitä, miksi hän olisi ihastuksensa perheen mieleen ja hyvä kandidaatti vakavasti otettavaksi tyttöystäväksi. Hän kertoo kykenevänsä fiksuun keskusteluun myös vanhempien kanssa ja kehuu huumorintajuaan tahdikkaaksi ja hyväksi. Hän uskoo, että myös ihastuksen äiti hyväksyisi hänet.

– Pukeudun hyvin ja näytän tyylikkäältä kiitospäivän illallisella, perheen juhlissa, ja muissa vastaavissa tilanteissa, Fenton toteaa.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Seuraavaksi Fenton ottaa mukaan myös reippaasti huumoria.

– Yksiavioisuus ei ole sinun juttusi? Ei hätää. Minun tapailuni on kuin sinulla olisi kolme erilaista tyttöystävää, Fenton kirjoittaa.

– Erilaiset hiustyylini saavat minut näyttämään täysin eri ihmiseltä, hän jatkaa esitellen kuvia itsestään suorissa, kiharissa ja pörröisissä hiuksissa.

Seuraavaksi Fenton esittelee hänen povensa kasvukäyrää diagrammin, tieteellisten perustelujen ja oman tutkimuksensa kera.

– Rintani osoittavat vakaata kasvua ajan kuluessa, Fenton toteaa.

Ulkoisten ominaisuuksien jälkeen Fenton selvittää hänen olevan taloudellisesti vakaa.

– Pystyn elättämään itseni. Pystyn elättämään sinut. En asu vanhempieni kanssa. Sinun ei tarvitse huolehtia jokaisten treffien maksamisesta, Fenton kirjoittaa.

Hän esittelee todisteeksi kuvia palkkakuitistaan ja kertoo taloudellisen kriisin iskiessä omaavansa tukevat vanhemmat.

Kahvilassa työskentelevä Fenton toteaa olevansa ahkera työntekijä ja usein töissä, joten potentiaalisen poikaystävän ei tarvitse pelätä hänen olevan liian takertuva.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Esitelmänsä lopuksi Fenton esittää ”suosituksia”, joista osa on humoristisesti poimittu medioista ja maailmantähtien sanomisista. Mukana on kuitenkin myös hänen äitinsä kehuja tyttärestään sekä ihastuksen ”ex-tyttöystävän” lausahdus.

– Hän on ehdottomasti parannusta. Hyvää työtä, Fenton vitsailee ex-tyttöystävän sanovan.

Fenton kertoo Twitterissä lähettäneensä esitelmänsä ihastukselleen sähköpostitse. Hän hermoili, mitä tämä mahtaisi sanoa yksityiskohtaiseen selvitykseen hänestä tyttöystävänä. Fenton ei joutunut odottamaan kauaa, sillä Carter-ihastus vastasi tälle pian.

Vastaus ei valitettavasti ollut kuitenkaan aivan Fentonin toiveiden mukainen.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Tämä on tosi kiva. Voisitko ystävällisesti olla ottamatta minuun enää yhteyttä, Carter kirjoitti lyhyessä vastauksessaan.

Fenton jakoi kuvan tylystä vastauksesta Twitterissä ja sai lohdutusta muilta palvelun käyttäjiltä.

– Hän on roskaa, ja minä muuten varastan tämän käyttööni lähettääkseni sen ihastukselleni, eräs nuori nainen kirjoittaa.

– Mainio yritys. Se olisi toiminut minuun sataprosenttisesti, eräs mies kirjoittaa.

– Carter katuu tätä koko loppuelämänsä, jatkaa toinen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt