Katy Perryn tyrmäävä muodonmuutos: räväyttää rohkealla kaula-aukolla ja ”Kardashian-tyylillä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Katy Perryn tyrmäävä muodonmuutos: räväyttää rohkealla kaula-aukolla ja ”Kardashian-tyylillä”

Laulaja julkaisi Instagram-tilillään kuvia, joissa hän poseeraa Kardashianin siskosten päältä tutussa tyylissä.

22.4.2017 22:45

Maailman suurimpiin poptähtiin tällä hetkellä kuuluva Katy Perry, 32, räväyttää Instagramissa uudella tyylillään.

Lyhyen poikatukan aiemmin huhtikuussa leikannut laulaja poseeraa tuoreissa kuvissaan hiukset pitkillä vaaleilla ranskanleteillä ja yllään vartalonmyötäinen vaaleanpunainen uimapuku. Avonainen asu paljastaa Perryn dekolteen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Katy Kardashian, laulaja vitsailee kuvatekstissä.

Perryn uusi tyyli henkii vahvasti tosi-tv:stä tuttujen Kardashianin siskosten ulkonäköä. Kardashianit on nähty tiuhaan tahtiin näyttävissä leteissä, avonaisissa kaula-aukoissa ja erittäin huolitelluissa meikeissä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

32-vuotias Perry on totuttu näkemään useimmiten lähes mustassa hiusvärissä. Perryn uusi ulkonäkö kerää kehuja tämän faneilta.

– Juuri kun luulin, etten voisi rakastaa häntä enempää, toteaa yksi kommentoija.

– Katy olet uskomattoman seksikäs, jatkaa toinen.

– Olet paljon kauniimpi kuin yksikään Kardashian, kirjoittaa kolmas.

Moni myös ihmettelee, miten juuri hiljattain aivan lyhyissä vaaleissa hiuksissa poseerannut Perry on saanut loihdittua itselleen muhkeat letit.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Perry on hämmentänyt muuttuneella ulkonäöllään myös muualla sosiaalisessa mediassa. Tähti on julkaissut kuvapalvelu Snapchatissa kuvia, joissa hänen vaaleat pitkät hiuksensa ovat auki ja hän nauttii maailmalla trendiksi noussutta ”yksisarvisjuomaa” eli värikästä kahvijuomaa.

Katy Perry erosi näyttelijä Orlando Bloomista alkuvuodesta ja onkin epäilty, että laulaja haluaa muuttaa tyyliään juuri eron vuoksi. Pari ehti olla yhdessä noin vuoden. Kaksikko ilmoitti erostaan tiedotteella, jossa he kertoivat päättäneensä jatkaa erillään sopuisissa merkeissä.

Eron taustalla epäiltiin kuitenkin olevan sen, että Bloom ei huhujen mukaan ollut valmis naimisiin tai saamaan lapsia. Näyttelijällä on yksi poika liitostaan Miranda Kerrin kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?