Jari-Matti Latvala iski silmänsä Maisa Torppaan Tuurin kyläkauppias -ohjelmassa 6 vuotta sitten – ”Ajattelin, ettei ole mahdollisuutta”

Rallikuski Jari-Matti Latvala ihastui tosi-tv-kaunotar Maisa Torppaan nähtyään hänet Tuurin kyläkauppias -ohjelmassa vuonna 2011.

22.4.2017 8:14

Jari-Matti Latvala iski silmänsä nykyiseen avovaimoonsa ensimmäistä kertaa vuonna 2011, kun hän näki Maisa Torpan vierailemassa Vesa Keskisen kyläkaupasta kertovassa Tuuri-ohjelmassa.

– Katsoin, että onpas aivan ihastuttava tyttö! Sitten ajattelin, että eihän tuollaiseen naiseen ole ikinä edes mahdollisuutta saada kontaktia, Latvala kertoo.

Pian Tuuri-ohjelman jälkeen Jari-Matti rohkaistui ja lähetti Maisalle viestin Facebookissa. Juttu ei kuitenkaan ottanut tulta alleen, koska Maisa oli tuolloin parisuhteessa.

– Ja siitä se viestipommitus sitten lähti, Maisa nauraa.

Viiden vuoden ajan Jari-Matti oli sinnikäs ja lähetteli kaunottarelle silloin tällöin treffipyyntöjä. Maisa taas ajatteli, ettei kaksikolla voisi olla keskenään mitään yhteistä.

Maisa kertoo edelleenkin saavansa runsaasti mitä erilaisimpia yhteydenottoja miehiltä sosiaalisessa mediassa. Myös Jari-Matti tietää, että ventovieraat yrittävät liehitellä Maisaa, mutta ei ole mustasukkainen, koska hän luottaa puolisoonsa täysin. Törkypostit, kuten miesten lähettämät alastonkuvat, kuitenkin ihmetyttävät kumpaakin.

– Jari-Matti tietää, etten ole lähdössä minnekään, koska hän itse yritti viisi vuotta ennen kuin pääsi siitä seulasta läpi, Maisa nauraa.

– Minä en kyllä lähettänyt itsestäni mitään nakukuvia! Jari-Matti heittää.

Maisan ja Jari-Matin Helsingissä sijaitsevan omakotitalon sisustuksessa on suosittu valkoista. Rakkaalla kodilla on oma Instagram-tili, jota Maisa ylläpitää.

Tuuliviiri ja viilipytty

Maisa ja Jari-Matti jakavat arkensa kahden maan välillä. Suurimman osan ajastaan pari asuu Monacossa kerrostaloasunnossaan, ja toinen koti on omakotitalo Helsingin ja Vantaan rajalla. Vaikka Maisa matkaakin kannustamaan Jari-Mattia maailman ääriin, hän jää toisinaan myös Suomen-kotiin. Välillä ikävä ja pitkät välimatkat saavat tunteet nousemaan pintaan, ja riidoilta ei vältytä.

– Olen sellainen tuuliviiri, että jos olen oikeasti pahalla tuulella, niin sitten olen pahalla tuulella, Maisa tunnustaa ja antaa heti perään kiitosta Jari-Matille kärsivällisyydestä.

– Olen huomannut, että on helppoa, kun Jari-Matti ei kauheasti jaksa lähteä oikutteluuni mukaan.

Jari-Mattia Maisan sanat hymyilyttävät.

– Täytyy sanoa, että jos olen reissussa ja Maisa on huonolla tuulella, niin häntä ei saa leppymään ennen kuin näen hänet fyysisesti seuraavan kerran, Jari-Matti naurahtaa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?