Tiina Jylhän suhteessa on naisten ja miesten työt – Tape lataa totuuden: ”Emme riitele roskiksen viemisestä, koska en niitä vie” - Viihde - Ilta-Sanomat

Tiina Jylhän suhteessa on naisten ja miesten työt – Tape lataa totuuden: ”Emme riitele roskiksen viemisestä, koska en niitä vie”

Tiina Jylhän ja Tape Valkosen parisuhteessa on selkeä työnjako: Jylhä hoitaa esimerkiksi ruoanlaiton ja kotityöt, ja Valkosen työlista on huomattavasti lyhyempi.

Tiina Jylhän ja Tape Valkosen perhe-elämää päästään seuraamaan 3. toukokuuta lähtien Frii-kanavalla.­

20.4.2017 19:09

Kauneusalan yrittäjän Tiina Jylhän, 54, ja hänen miehensä, valmentajana työskentelevän Tapani ”Tape” Valkosen, 56, elämää päästään seuraamaan toukokuun alusta lähtien Frii-kanavalla alkavassa Keinolla millä hyvänsä -tosi-tv-ohjelmassa.

Pariskunta järjesti ohjelman tiimoilta lehdistötilaisuuden torstaina Helsingissä The Look -kauneusklinikalla. Tape Valkonen kuvaili IS:lle vauhdikkaan ohjelman näyttävän heidän arkensa sellaisena kuin se on.

– Se on sitä meidän elämää. Minun ystäväni ja kaverini ovat joskus sanoneet, että miten sinulle ja teille voi tapahtua noin paljon. Tajusin vasta tätä ohjelmaa tehdessä, että ei tosiaankaan! Ja tuossa on vain pieni osa siitä, mitä tuonakin aikana on tapahtunut, ei kaikkia ole saatu missään tapauksessa kuvattua.

– Kun tekee paljon, niin paljon tapahtuukin. Meillä on paljon ystäviä ja olemme molemmat aika ulospäin suuntautuneita, joten kaikenlaista sattuu.

Valkonen ja Jylhä ovat olleet yhdessä jo 12 vuotta. Pari meni naimisiin vuonna 2010. Valkonen kertoo olevansa suhteessa se räiskyvämpi osapuoli.

– Tiinahan on sellainen hyvin hillitty. Mutta en kyllä halua suututtaa häntä, hän on aika ikävä suuttuessaan. Kyllähän minä olen se, joka sitten periksi antaa – ja ehkä se on parempi niin. Mieluummin tossun alla kuin taivasalla, Valkonen nauraa.

Hän jatkaa heidän kuitenkin riitelevän hyvin harvoin.

– Sanoisinko näin, että emme riitele roskiksen viemisestä tai mistään tuollaisesta, koska mä en niitä vie. Se on niin helppoa. Meillä on selkeästi miehen ja naisen työt. Mitä mä teen oikeasti kotona – no, se on aika lyhyt lista, Valkonen sanoo suoraan.

– Tiina haluaa sen menevän niin. Minulle ei ole niin väliä, voisin purkaa astianpesukoneen ja laittaa ruoan, mutta hän ei anna mun tehdä sitä.

Mitkä sitten kuuluvat niihin miesten töihin, joita teet?

– Hyvä kysymys. Tankkaan auton, korjaan jos on jotain, vaihdan lamput. Aika vähän, mun lista on aika lyhyt. Jos Tiinan lista on tämmöinen niin mun taas on näin, Valkonen kuvailee näyttäen käsillään Jylhän töiden kohdalla leveästi ja omiensa kohdalla hyvin kapeasti.

– Täytyy olla siitä visusti hiljaa, tai muuten se vielä hiffaa sen, hän hekottaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?