Antti Holman vointi romahti ihosyöpäleikkauksen jälkeen – käy vielä viisi vuotta kontrolleissa: ”Sairaus oli hirveä säikäytys” - Viihde - Ilta-Sanomat

Antti Holman vointi romahti ihosyöpäleikkauksen jälkeen – käy vielä viisi vuotta kontrolleissa: ”Sairaus oli hirveä säikäytys”

Antti Holma kertoo Radio Suomipopin haastattelussa melanoomadiagnoosin

19.4.2017 18:14

Näyttelijä Antti Holma vieraili Radio Suomipopin kertomassa tulevista työkuvioistaan ja voinnistaan. Holma kertoi helmikuussa Instagramissa, että häneltä viime kuussa poistettu tavallinen syylä osoittautuikin paljon vakavammin otettavaksi kohoumaksi, nimittäin syöväksi.

Holma sanoo voivansa nyt hyvin, mutta diagnoosi säikäytti hänet.

– Tosi hyvin. Olen itseasiassa voinut koko ajan tosi hyvin. Paitsi leikkauksen jälkeen. Olinkin yhtäkkiä vähän vaivainen. Oli arpia, jotka ei alkaneetkaan paranemaan, Holma kertoo Suomipopille voinnistaan.

– Se oli hirveä säikäytys. Sanoin jossain kyynisesti, etten tarvitse muistutusta, että pitää elää täysillä. Olisi kauheaa, että tulee joku sairaus, ja sitten tulee sellainen tunne, että miksi en ole tehnyt näitä asioita. Olen mennyt ja tehnyt. Mieluummin pelottavia asioita päin. Sain hirveän hyvää hoitoa, Holma sanoo.

Holma kertoo, että sairautta kontrolloidaan viiden vuoden ajan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?