Suosikkijuontaja Sami Hintsanen jätti alkoholin – kryptinen selitys päätökselle: ”Ei tarvitse juoda enää”

Julkaistu:

Alkoholiton
Juontaja päätti jokin aika sitten jättää kokonaan alkoholin, sillä se oli hänelle paras vaihtoehto.
Tartu mikkiin -ohjelmasta tuttu juontaja Sami Hintsanen on lopettanut alkoholin käytön.

– En enää dokaa ollenkaan. Jokainen ihminen tekee omasta historiastaan omat johtopäätöksensä ja toimii niiden mukaisesti, Hintsanen toteaa kryptisesti IS:lle.

Hän sanoo tehneensä päätöksen jokin aika sitten.

– Lainaan hyvän ystäväni ja kollegani sanoja, ei tarvitse juoda enää, koska join jo.

– Tämä on jokaisen henkilökohtainen asia. Ei minulla ole mitään sanottavaa kenellekään muulle siitä asiasta, mutta itselleni tämä on paras vaihtoehto.


Hintsanen kertoo elämänarvojensa muuttuneen muutenkin ikääntymisen myötä. Elämässä on myös tapahtunut lyhyessä ajassa paljon. Takana on avioero. Nykyisin Hintsanen elää uudessa suhteessa uusperheen arkea

– Meillä on meidän uusperheessä sellainen terveydentilanne, että molempien läsnäoloa tarvitaan paljon. Keskipiste on siellä ja taistelu jatkuu.

Hintsanen viittaa hänen kihlattunsa Varpu Nummelan tyttären vakavaan sairauteen.

Viime viikolla uutisoitiin, että Hintsasta vastaan on nostettu syyte törkeästä velallisen epärehellisyydestä. Hintsaselle on kertynyt verovelkoja yli 50 000 euroa.

– Ne ovat vanhoja asioita enkä varmaan ole ainut viihdealan ihminen, jolla on verovelkaa. Mulla on ollut elämässä paljon vaiheita, jolloin on sattunut ja tapahtunut kaikenlaista. Virhearvioita syntyy. Oleellista, että niistä oppii ja toimii sitten toisella tavalla.

Työrintamalla Hintsasella on tulossa neljäs kesä Turussa Samppalinnan kesäteatterissa. Hän on käsikirjoittanut yhdessä Ville Pusan ja Pasi Ojalan kanssa musiikkikomedian Rakkauden autokorjaamo, jossa he molemmat Pusan kanssa myös näyttelevät.

– En osaa tehdä lauluja, mutta ymmärrän mielestäni jonkin verran komiikasta ja kirjoittaminen on aina kiinnostanut. Rakkauden autokorjaamo on turvallinen maaperä aloittaa, koska siinä on paljon tarinoita keikkamuusikon elämästä.


Moni komediaan päätynyt juttu on Hintsasen mukaan totta, mutta tarkemmin hän ei suostu tapahtumia erittelemään.

– Tällä alalla aika moni ikääntymisen myötä tykkää kirjoittamisesta. Kun ei enää jaksa reissata keikkamuusikkona, haluaa tehdä jotain sisäsiistiä.

– Ja onhan tämä kiva haaste. Jos komedia on yleisön mielestä ihan paska, täytyy harkita asioita uudelleen. Luotan kyllä tähän, koska käsikirjoitus naurattaa mua itseäni edelleen.

Rakkauden autokorjaamon ensi-ilta on 27. heinäkuuta Samppalinnan kesäteatterissa Turussa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt