Madonnan Lourdes-tyttären, 20, rantakuvasta nousi kohu – naiskoomikko puolusti kainalokarvoja ja esitteli oman viisi vuotta kasvaneen tupsunsa - Viihde - Ilta-Sanomat

Madonnan Lourdes-tyttären, 20, rantakuvasta nousi kohu – naiskoomikko puolusti kainalokarvoja ja esitteli oman viisi vuotta kasvaneen tupsunsa

Brittien aamu-tv:n katsojat hätkähtivät koomikko Kate Smurthwaiten esitellessä kainalokarvojaan suorassa lähetyksessä.

19.4.2017 10:06

Brittien This Morning -aamu-tv:ssä keskusteltiin avoimesti ihokarvoista ja siitä, että pitäisikö kainalokarvat ajaa. Ihokarvoitus on ollut pinnalla viime aikoina.

Tammikuussa näyttelijä ja laulaja Lola Kirke teki Golden Globe -gaalassa kannanoton saapumalla punaiselle matolle kainalokarvat ajelematta. Myös Madonnan Lourdes-tytär, 20, suosii ajelemattomuutta sillä kaunotar kuvattiin viime viikolla rannalla kainalokarvat rehottaen.

Kuvankaunis fitnessbloggari Megan Mikenas sen sijaan on esitellyt somessa säärikarvojaan.

Karvakeskustelua jatkettiin brittien aamu-tv:ssä, jossa koomikko Kate Smurthwaite kertoi, ettei ole ajellut kainalokarvojaan viiteen vuoteen. Ohjelmassa pohdittiin Madonnan Lourdes-tyttären kannanottoa ihokarvoihin, ja pohdittiin ajelemattomuuden hyviä ja huonoja puolia.

Brittien aamu-tv:ssä keskusteltiin Lourdes Leonin kainalokarvoista.­

Aamu-tv:n juontajat Eamonn Holmes ja Ruth Langsford halusivat tietää miksi Kate Smurthwaite on antanut kainalokarvojensa kasvaa.

– En ole ajanut kainaloitani viiteen vuoteen. Mielestäni jokaisen pitäisi tehdä sitä, mikä tekee onnelliseksi, koomikko kertoi.

Kate Smurthwaite kertoi aamu-tv:ssä ottavansa kainalokarvoillaan kantaa naisten kauneusihanteisiin.­

Smurthwaite sanoi naisen karvoituksen olevan edelleen tabu. Hän sanoi olevansa hämmästynyt siitä, että kainalokarvat naisella herättävät niin paljon keskustelua.

– Elämme yhteiskunnassa, jossa naisten karvoja pidetään inhottavina. 12-vuotiaille alkaa kasvaa kainalokarvat ja he luulevat vartalossaan olevan jotain vialla. Se ajatusmaailma täytyy muuttaa. Minä ja monet muut vastustavat tätä, hän sanoi aamu-tv:ssä.

Smurthwaite kertoi myös, ettei ajele säärikarvojaan, mutta miesystävät eivät ole koskaan huomautelleet hänelle karvoista.

Juontaja Eamonn Holmes myönsi ohjelmassa, ettei pidä ihokarvoituksesta naisilla eikä miehillä. Holmes irvisteli kertoessaan vihaavansa miesten partoja.

Eamonn Holmes nyrpisteli nenäänsä miettiessään partakarvoitusta miehillä.­

Jalkapallovaimo ja seurapiirikaunotar Lizzie Cundy piti kainalokarvoja epähygieenisenä.­

Jalkapallovaimo Lizzie Cundy sen sijaan oli ohjelmassa puolustamassa karvattomuutta.

– Minusta kainalokarvat eivät ole viehättävät, eikä moni nainen tai mies varmastikaan pidä niistä. Mielestäni jokainen saa tehdä mitä haluaa, mutta kainalokarvojen ajelematta jättäminen on laiskaa, Cundy sanoi.

The Sun kertoo aamu-tv:n karvakeskustelun herättäneen paljon tunteita myös sosiaalisessa mediassa.

– Kun hikoilet, niin hiki jää kainalokarvoihin ja haiset. Sen takia minä ajelen karvani, Twitterissä vertailtiin kokemuksia.

– Kainalokarvat eivät ole hygieenisiä. Ne ovat ällöttävät miehelläkin, somessa kommentoitiin.

– Karvoilla ei ole väliä, kunhan ihminen huolehtii hygieniasta ja yleisestä siisteydestään.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?