Ruotsin hurmaava pikkuprinssi Alexander täyttää vuoden! Luvassa iloiset syntymäpäiväjuhlat - Viihde - Ilta-Sanomat

Ruotsin hurmaava pikkuprinssi Alexander täyttää vuoden! Luvassa iloiset syntymäpäiväjuhlat

Prinssi Carl Philipin ja prinsessa Sofian esikoinen, prinssi Alexander täyttää tänään vuoden.

Ruotsin kuningashuone julkaisi maaliskuussa suloisen perhepotretin Carl Philipistä, Sofiasta ja Alexanderista.­

19.4.2017 7:11

Syksyllä toisen lapsensa synnyttävä prinsessa Sofia ja hänen miehensä prinssi Carl Philip järjestävät esikoiselleen, prinssi Alexanderille iloiset syntymäpäiväjuhlat. Tarjolla on kakkua ja ilmapalloja sekä paljon leluja.

Juhliin ei kuitenkaan pääse prinssi Alexanderin täti, kruununprinsessa Victoria, sillä hän on hovin tiedotteen mukaan Japanissa virallisella matkalla. Victorian perheen muut jäsenet kyllä lastenjuhliin ennättävät.

Ruotsin kuninkaallisen perheen jäsenten päivä on tosin melko kiireinen, sillä kuningas Kaarle Kustaalla on monta tapaamista ja kokousta Alexanderin tärkeänä päivänä, ja kuningatar Silvia puolestaan osallistuu tilaisuuteen, jossa jaetaan hänen nimeään kantava palkinto.

Näin Alexander hurmasi viime kesänä.­

Victorian aviomiehellä, prinssi Danielilla on päivän aikana omat kiireensä, mutta totta kai hän saapuu lastensa, Alexanderin serkkujen prinsessa Estellen ja prinssi Oscarin kanssa syntymäpäiville.

Kuningasparin viidennen lapsenlapsen syntymäpäiviä vietetään perhepiirissä ja varmasti mukana ovat myös Sofian vanhemmat sekä sisaret ja muun muassa prinsessa Christinan sekä puolisonsa, kunniakonsuli Tord Magnussonin lastenlapset.

Drottningholmin linnan alueelle turvallisuussyistä muuttaneet Carl Philip ja Sofia tuskin järjestävät juhlia heidän tulevassa Solbacken huvilassaan. Hovin yli-intendentti Jan Lindman kertoi Svensk Damtidning -lehdelle, että prinssi Bertilin ja prinsessa Lilianin aiemmin asustamassa huvilassa on vielä remontoitavaa ja joitakin yksityiskohtia tulee vielä hioa. Remontti on kestänyt jo vuoden.

– Olemme viittä vaille valmiit, mutta muun muassa sisätilojen ja sisustuksen suhteen on vielä tekemistä, yli-intendentti Lindman kertoi lehdelle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?