Selviytyjät-sarjan kilpailijasta tuli yhdessä yössä Amerikan vihatuin mies: Yksi varomaton lause vei Jeffiltä, 50, työpaikan - Viihde - Ilta-Sanomat

Selviytyjät-sarjan kilpailijasta tuli yhdessä yössä Amerikan vihatuin mies: Yksi varomaton lause vei Jeffiltä, 50, työpaikan

Huippusuositun Selviytyjät-sarjan kilpailija on joutunut kohun keskelle.

18.4.2017 16:19

Selviytyjät-sarjan uusimman kauden ympärille on muodostunut ennenäkemätön kohu Yhdysvalloissa. Suosittua selviytymissarjaa on esitetty Yhdysvalloissa jo 34 kautta. Uudella kaudella Selviytyjissä ollaan luonnon armoilla Mamanucan saarilla, Fidžillä.

Sarjan 34:llä kaudella mukana ovat sarjan konkarit, sillä kaikki kisan osallistujat ovat jo kertaalleen kilpailleet Selviytyjissä.

Ohjelman uudella kaudella kilpaileva Jeff Varner, 50, on joutunut ohjelman takia valtavan kohun keskelle. Viime viikolla Yhdysvalloissa esitettiin jakso, jossa Varner otti esille toisen kilpailijan taustan ja paljasti tämän olevan transsukupuolinen.

People-lehti kertoo Varner ottaneen heimoneuvostossa silmätikukseen kilpakumppaninsa Zeke Smithin. Smith ei ollut kertonut julkisuudessa olevansa transsukupuolinen, eikä halunnut yksityisasian tulevan julki tv:ssä. Varner kertoi juontaja Jeff Probstille, ettei Zeke Smithiin pysty luottamaan, sillä tämä salailee asioita kilpakumppaneiltaan.

– Hän vei petoksen uudelle tasolle. Miksi et ole kertonut kenellekään transsukupuolisuudestasi? Varner tykitti Smithille heimoneuvostossa.

Alla olevassa kuvassa Jeff Varner vasemmalla, Zeke Smith oikealla:

#Survivor's Jeff Varner reacts to being fired from his job for outing Zeke Smith: https://t.co/FO55ct06jd pic.twitter.com/0jXGyWlOCX— Us Weekly (@usweekly) April 16, 2017

Jos kuva ei näy selaimellasi, niin katso se tästä.

Smith huomautti olevansa Selviytyjissä voittaakseen koko kisan, eikä hänen seksuaalisuudellaan ole mitään tekemistä ohjelman kanssa.

– Olen onnekas päästessäni pelaamaan Selviytyjiä. Minua ei ole leimattu miksikään. En halua tulla tunnetuksi transsukupuolisena kilpailijana, vaan kiinnittää katsojien huomion pelitaktiikkaani, harmistunut Smith kertoi muille.

Miesten kilpakumppanit seurasivat välikohtausta epäuskoisena, eikä juontaja Jeff Probst ollut hyvillään näkemästään.

– Miksi otat asian esille? Se on yksityisasia, eikä liity millään tavalla peliin, muut Selviytyjät-kilpailijat kritisoivat Varneria.

Jeff Probstin viesti Varnerille oli selkeä. Mies oli ylittänyt rajan ja hän joutuisi poistumaan pelistä.

– Meidän ei tarvitse äänestää tänään. Ole hyvä, ota soihtusi ja poistu, Probst sanoi tiukasti.

Jeff Probst on juontanut Selviytyjiä aivan alusta asti.­

Menetti työpaikkansa

People kertoo sosiaalinen media räjähtäneen jakson esittämisen jälkeen, eivätkä tv-katsojat olleet mielissään Varnerin tempusta. Varner kertoo Peoplelle ohjelmassa esitetyn kohtauksen vieneen häneltä työpaikan kiinteistönvälittäjänä. Varner sanoo saaneensa potkut heti ohjelman esittämisen jälkeen.

– Huomasin, etten päässyt enää kirjautumaan työsähköpostiini. Sain viestin, että työsuhteeni on päättynyt. Välittäjälupani peruttiin ja irtisanomisesta ei kerrottu asiakkailleni. Meni tunteja ennen kuin sain ketään työpaikastani langan päähän. Se oli hirveä päivä, Varner kertoo.

'Survivor's' Jeff Varner looking for work after outing https://t.co/KXbqeIDNnC— Los Angeles News Now (@lanewsnow) April 18, 2017

Jos kuva ei näy selaimellasi, niin katso se tästä.

Selviytyjät-tähti sanoo saaneensa selville irtisanomisen syyn olleen hänen saamansa negatiivinen julkisuus.

– Olet keskellä uutista, jonka kanssa emme halua olla missään tekemisissä, hän kertoo kuulleensa työnantajaltaan.

Ohjelma kuvattiin viime kesänä Fijillä ja Varner sanoo ottaneensa opiksi tapahtuneesta.

– Olen musertunut. Minulle ei annettu mahdollisuutta selittää tapahtunutta. Olen painiskellut nyt 10 kuukautta tämän hirvittävän virheen kanssa. Olen käynyt tuotantoyhtiön tarjoamassa terapiassa ja omalla terapeutillani. Olen tavannut monia seksuaalivähemmistöjä edustavia tahoja. Ohjelma muutti elämäni, Varner sanoo Entertainment Weeklyn haastattelussa.

Uutisankkurina ennen kiinteistönvälitysuraansa työskennellyt Varner sanoo olevansa musertunut tapahtuneesta, ja olevan hyvin pahoillaan. Hänen tarkoituksensa ei ollut pahoittaa Zeke Smithin mieltä.

– En voi kuin pyytää anteeksi. Olen pyytänyt anteeksi useita kertoja ja puhunut hänen kanssaan puhelimessa. Hän on antanut anteeksi. Olen ällistynyt siitä, että hän on antanut minulle anteeksi. Jakson esittäminen televisiosta oli hänelle varmasti traumaattinen kokemus, aivan niin kuin se oli minulle ja perheellenikin. Satutin häntä.

Zeke Smith kertoo Peoplelle antavansa miehelle anteeksi, mutta Varnerin käytös löi hänet täysin ällikällä kisassa.

– Hän varmaan toivoi, että muut pitäisivät transukupuolista ihmistä epäluotettavana ja vaarallisena. Onneksi kukaan ei kuunnellut hänen sanojaan, Smith sanoo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?