Baywatch-sarjan lapsitähden raju syöksykierre: Tuhlasi miljoonania päihteisiin – tuomittiin nyt vankeuteen puukotuksesta - Viihde - Ilta-Sanomat

Baywatch-sarjan lapsitähden raju syöksykierre: Tuhlasi miljoonania päihteisiin – tuomittiin nyt vankeuteen puukotuksesta

Baywatchista tuttu Jeremy Jackson on tuomittu vankeuteen hänen puukotettuaan naista.

Erika Eleniak, Billy Warlock, Jeremy Jackson ja David Hasselhoff.­

18.4.2017 11:53

Baywatch-sarjasta lapsitähdeksi ponnahtanut Jeremy Jackson, 36, on tuomittu vankeuteen vuonna 2015 tapahtuneen puukotuksen vuoksi, kertoo TMZ.

Sivuston mukaan Jacksonia uhkasi seitsemän vuoden vankeustuomio, mutta Baywatch-tähti tuomittiin lopulta 161 päivän ehdottomaan vankeuteen ja hän sai lisäksi viiden vuoden ehdonalaisen tuomion. Jackson joutuu myös vihanhallintakurssille ja AA-kerhoon.

TMZ:n mukaan Jackson pidätettiin 2015 hänen puukotettua tuntematonta naista käteen, jalkaan ja selkään. Jackson oli yrittänyt varastaa naisen miesystävän auton ja puukottanut väliin tullutta naista.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta kun ex-lapsitähti on ollut ongelmissa lain kanssa.

Syksyllä 2015 Jackson yritti ryöstää miehen puukolla uhaten. Ryöstö epäonnistui ja Jackson puukotti miestä yhdeksän kertaa. Uhri sai 177 tikkiä kehoonsa ja tunnisti oitis ryöstäjän. Mies kertoi TMZ:n mukaan viranomaisille David Hasselhoffin pojan yrittäneen ryöstää hänet.

Jackson esitti 90-luvun hittisarjassa Hasselhoffin esittämän Mitch Buchannonin Hobie-poikaa.

Jeremy Jackson ponnahti julkisuuteen Baywatch-sarjasta, jossa hän esitti David Hasselhoffin hahmon poikaa.­

Päihdeongelmat varjostaneet elämää

2015 oli Jacksonille rankka vuosi. Samana vuonna yhdysvaltalaismedia sai haltuunsa tallenteen Jacksonista ja tämän Loni-vaimosta, joka oli nauhoitettu parin kotona. Jackson oli pahoinpidellyt vaimonsa. Loni-vaimo mursi välikohtauksessa kaksi kylkiluutaan, loukkasi niskansa ja hänellä oli useita ruhjeita kasvoissaan ja vartalossaan.

Päihteet tuhosivat nuoren näyttelijän uran. Baywatchissa tienatut miljoonat Jackson on myöntänyt käyttäneensä alkoholiin ja huumeisiin. Kuvassa Jackson vuonna 1997.­

Vaimo kertoi viranomaisille Jacksonin yrittäneen kuristaan hänet, mutta näyttelijää ei tuomittu välikohtauksesta, sillä vaimo ei halunnut nostaa syytteitä miestään vastaan.

2011 Jackson hakeutui hoitoon steroidien käytön takia ja 2014 hänet poistettiin Julkkis Big Brotherista tähden ahdisteltua malli Chloe Goodmania talon kylpyhuoneessa. Jackson oli kourinut naisen rintoja ja yrittänyt riisua tämän väkisin.

Muut BB-talon asukkaat olivat jo aikaisemmin kertoneet tuotannolle pelkäävänsä ailahtelevaista Jacksonia.

– Hänellä on vakavia mielenterveysongelmia, julkkisbloggaaja Perez Hilton luonnehti BB-talon kameroille kilpakumppaniaan.

Jackson selitti juoneensa runsaasti alkoholia ennen välikohtausta.

– Luulin kaikkien käyneen läpi samat ongelmat. Nuorena juhlin jatkuvasti. Hetken aikaa yritin tappaa itseni alkoholilla ja huumeille. Juhliminen meni siihen pisteeseen, ettei mikään riittänyt. Olen käynyt läpi rankkoja juttuja, mutta kaikella kokemallani tuskalla on suurempi tarkoitus, Jackson kertoi The Sunille ja kuvaili käyttäneensä Baywatchista tienaamansa miljoonat päihteisiin.

Baywatch-tähdet Pamela Anderson, Alexandra Paul, Gregory Alan-Williams, David Hasselhoff, David Charvet, Nicole Eggert, ja Jeremy Jackson kuvattuna 90-luvun alussa.­

Jacksonin mukaan lapsitähteys oli hänen kohdallaan kaikkea muuta kuin ruusuilla tanssimista.

– Sain paljon huomiota tv-urani takia. 16-vuotiaana jengiläiset hakkasivat minut. Nenäni murtui ja sain kasvoihini 20 tikkiä. Minulla on miljoonia samanlaisia tarinoita. Suuhuni on työnnetty ase, minut on yritetty kidnapata, kotiini on murtauduttu ja minut on hakattu toistuvasti, Jackson muisteli rajua lapsuuttaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?