Lihansyöjäbakteerista selvinnyt ihmis-Ken valmistautuu taas uuteen kauneusoperaatioon: 58. leikkauksella todella erikoinen tarkoitus - Viihde - Ilta-Sanomat

Lihansyöjäbakteerista selvinnyt ihmis-Ken valmistautuu taas uuteen kauneusoperaatioon: 58. leikkauksella todella erikoinen tarkoitus

Lihansyöjäbakteeristakin selvinnyt brasilialainen ihmis-Ken suuntaa jälleen uuteen kauneusleikkaukseen, joka on jo miehen 58. operaatio.

17.4.2017 23:05

Brasilialainen Rodrigo Alves, 33, ei halua vanheta koskaan ja tahtoo muistuttaa hänen mielestään täydellistä mieskuvaa Ken-nukkea.

Miehelle onkin tehty uskomaton määrä kauneusleikkauksia, joihin hän on käyttänyt Daily Mailin mukaan jo lähes 470 000 euroa. Leikkauksia on takana jo 57 ja nyt mies valmistautuukin jo seuraavaan operaatioonsa.

Alves kertoo lehdelle, että hän ei ole vieläkään tyytyväinen ulkonäköönsä ja hän on menossa ensi kuussa leikkaukseen, jossa hänen silmiensä väri tullaan muuttamaan pysyvästi vaaleaksi ja jäätävän harmaaksi.

– Minun luonnollinen silmien värini on tumman ruskea ja olen kyllästynyt käyttämään värillisiä piilolinssejä.

Leikkaus tehdään Intiassa, sillä Yhdysvalloissa ja Britanniassa kyseisiä leikkauksia ei tehdä pelkästään ulkonäöllisistä syistä.

– Minun tapauksessani kyseessä on esteettinen syy eikä mikään rahasumma maan päällä saa yhdysvaltalaisia tai brittiläisiä silmälääkäreitä tekemään tällaista operaatiota vain kosmeettisista syistä.

Operaatio tulee maksamaan noin 8 000 puntaa eli suunnilleen 9 400 euroa.

Alves on ollut useita kertoja kuoleman kielissä pieleen menneiden kauneusleikkausten takia. Esimerkiksi vajaa vuosi sitten ihmis-Ken avautui This Morning -aamushow’ssa siitä, kuinka jän sai leikkauksen jällkeen kasvoihinsa lihansyöjäbakteerin, joka oli vähällä tuhota hänen kasvonsa ja hänen nenänsä rusto romahti kasaan.

Alves ei ole lääkäreiden varoittelusta piitannut, vaan hän on jatkanut ulkonäkönsä muokkaamista mitä erikoisimmin keinoin.

Alvesille tehtiin ensimmäinen kauneusleikkaus hänen ollessaan vain 17-vuotias.

– Olin ruma, lihava ja minua kiusattiin, koska en ollut samannäköinen kuin luokkatoverini. Olin masentunut, nöyryytetty ja ihmiset jopa tönivät minua portaissa aknen takia. Tiesin silloin, että paras vaihtoehto on tulla parhaaksi mahdolliseksi versioksi itsestäni, Alves on kertonut aiemmin.

– Pelkään, että aloitin liian vanhana. Olin ruma 22-vuotiaaksi saakka. Haluan näyttää nuorelta mahdollisimman pitkään, en aio ikinä vanhentua. Ensi vuonna näytän vielä paremmalta kuin nyt. Tämä on kuin sijoitus itseeni, sillä uusi ulkonäköni on avannut paljon ovia ja olen saanut uuden uran.

Ihmis-Keniä ei haittaa, vaikka ihmiset ajattelevat hänen olevan ”friikki” ja koukussa kauneusleikkauksiin.

– En halua näyttää samalta kuin kukaan muu. Haluan tulla esiin!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?