Katso flirttailevat kuvat! Tätä mallikaunotarta Pippa Middleton ei halua häihinsä – kieltää tosi-tv-tähden osallistumisen - Viihde - Ilta-Sanomat

Katso flirttailevat kuvat! Tätä mallikaunotarta Pippa Middleton ei halua häihinsä – kieltää tosi-tv-tähden osallistumisen

Pippa Middletonilla on tarkka linja siitä, kuka pääsee hänen ja James Matthewsin häiden vieraslistalle.

Vogue Williamsia ei tulla näkemään Pippa Middletonin häissä.­

14.4.2017 20:47

Cambridgen herttuatar Catherine Middletonin, 35, pikkusisko Pippa Middleton, 33, avioituu rahastopäällikkö James Matthewsin, 40, kanssa ensi kuussa, kertoo The Sun.

Jamesin veli, Made in Chelsea -tähti Spencer Matthewsin, 27, tyttöystävä Vogue Williams, 31, ei ole kuitenkaan saamassa kutsua parin häihin.

Pippa Middleton haluaa pitää häidensä vieraslistan lyhyenä.­

The Sunin nimeltä mainitsemattomien lähteiden mukaan morsian olisi kieltänyt tosi-tv-tähti Williamsia tulemasta häihin, sillä haluaa olla hääpäivänään huomion keskipisteenä.

– Pippan mielestä Spencerin suhde Vogueen on vielä niin tuore, ettei olisi sopivaa kutsua häntä mukaan, sisäpiirin tietoa häistä omaava lähde kertoo brittilehdelle.

– Ihmiset ovat kuitenkin melko järkyttyneitä, sillä nyt hänen sulhasensa veli joutuu osallistumaan häihin ilman seuralaistaan, lähde jatkaa.

Vogue ja Spencer ovat pitäneet yhtä maaliskuusta lähtien.­

Spencer ja Vogue julkistivat suhteensa viime kuussa. Vogue on ottanut kantaa kutsuhuhuihin ja kommentoinut brittimedialle, että jättää Pipan ja Jamesin häät väliin työkiireiden vuoksi.

Spencerin Vogue-rakas vastasi kutsuhuhuihin työkiireillä.­

Williams on ahkera sosiaalisen median käyttäjä ja julkaisee esimerkiksi Instagram-tilillään rohkeita kuvia itsestään. Kuvissaan mallikaunotar poseeraa niukoissa urheiluvaatteissa ja alusasuissa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Voguen jäädessä kutsutta epäillään myös Prinssi Harryn, 32, saapuvan ilman tyttöystäväänsä näyttelijä Meghan Marklea, 35, Prinssi Harry ja Meghan-rakas ovat pitäneet yhtä jo miltei vuoden.

Prinssi Harryn tyttöystävä Meghan jäänee myös ilman hääkutsua.­

Pippa ja James saavat toisensa St. Marksin kirkossa Englefieldissä, Britanniassa. Vaikka varakkaan Middletonin perheen ei tarvitsisi venyttää penniä hääjärjestelyissä, juhliin osallistuu brittimedian mukaan vain 150 henkilöä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?