Muistatko nämä Tanssii tähtien kanssa kohut ja käänteet vuosien varrelta? Loukkaantuminen vei finaalipaikan, tuomaripeliä, pyörtyminen… - Viihde - Ilta-Sanomat

Muistatko nämä Tanssii tähtien kanssa kohut ja käänteet vuosien varrelta? Loukkaantuminen vei finaalipaikan, tuomaripeliä, pyörtyminen…

Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaa on tehty jo kymmenen tuotantokautta.

Harri Syrjänen joutui jättämään finaalin väliin jalkansa takia, Hjallis Harkimon pisteet kohahduttivat, Kirsi Alm-Siira pyörtyi suorassa lähetyksessä.­

16.4.2017 11:14

Tähdet tanssivat kilpaa suorassa lähetyksessä. Kuulostaa riskialttiilta. Mitä vain voi tapahtua. Ja on tapahtunutkin.

1. tuotantokausi (2006)

Vuonna 2016 kuollut näyttelijä Kristiina Elstelä tanssi ensimmäisellä kaudella. Hän kohtasi suuren surun, kun hänen poikansa kuoli juuri ennen suoraa lähetystä. Elstelä jatkoi kuitenkin ohjelmassa loppuun saakka. Elstelän tanssipari oli Marko Keränen. He sijoittuivat kisassa toiseksi.

Kristiina Elstelä ja Marko Keränen­

2. tuotantokausi (2007)

Kirkan oli tarkoitus osallistua kilpailuun, mutta hän kuoli äkillisesti ennen kilpailun alkua. Kirkan korvasi kirjailija Roman Schatz.

6. tuotantokausi (2011)

Tuomariksi kiinnitettyä Anna Abreuta kritisoitiin liian tiukasta linjasta. Monet pitivät häntä myös nuorena ja kokemattomana kilpailun tuomariksi.

Anna tuomaroi Jorman kanssa.­

8. tuotantokausi (2013)

Manuela Boscon raskaus tuli ilmi kesken kisan.

Boscon raskaus oli ehtinyt jo viidennelle kuulle. Manuelan TTK-kisassa käyttämät vartalonmyötäiset asut paljastivat vatsanseudun pyöristyneen.

 

Harri Syrjäsen nivelpussin repeämä esti häntä tanssimasta TTK:n finaalissa.

Hänen piti lopettaa tanssikisa kesken, koska isovarvas ei olisi kestänyt kovaa harjoittelua ennen finaalia.

Kilpailun voittivat Raakel Lignell ja Jani Rasimus, jotka olivat jo pudonneet kilpailusta semifinaalissa, mutta palanneet kilpailuun Syrjäsen luovutettua jalkavamman vuoksi.

Manuela Bosco ja Matti Puro­

9. tuotantokausi (2014)

Hjallis Harkimo vaihtoi pisteet ennen kuin ne näytettiin katsojille.

Harkimo myönsi Iltalehdessä vaihtaneensa lähetyksessä numerokylttiä viime tingassa, jotta saisi Cristal Snow'n ulos ohjelmasta.

– Kun paritanssin numerot annettiin, huomasin, että minun antamallani pistemäärällä olisi merkitystä. Pystyin vaikuttamaan lopputulokseen, joten vaihdoin numeron. Eivätkö tuomarit ole siksi siellä, että he päättävät osaltaan, kuka voittaa? Harkimo kirjoitti tuolloin kolumnissaan.

Harri Syrjänen ja Jutta Helenius­

9. tuotantokausi (2014)

Kolmannelta kaudelta saakka tuomarina toiminut Helena Ahti-Hallberg ei jatkanut tehtävässään.

Tuotantoyhtiö halusi muutoksia tuomaristoon, mutta Helena olisi silti haluttu mukaan ohjelmaan.

– Minua pyydettiin tänä vuonna opettajaksi. Sanoin heti, että ei missään nimessä. Ihan jo aikataulullisesti ei se käynyt, mutta tietysti se olisi ollut myös moraalitonta. Meillä on lajiliitossa ammattilaissääntö, että kun olet tuomaroinut ammattilaisia, et saa enää itse kilpailla. Vaikka kyseessä on viihdeohjelma, haluan noudattaa näitä sääntöjä, Helena kertoi tuolloin IS:lle.

Tommi Evilä ei kilpaillut kolmannessa suorassa lähetyksessä esikoispoikansa syntymän vuoksi. Kilpailun säännöt sallivat kilpailijalta poisjäännin yhdestä jaksosta syksyn aikana, mikäli kyseessä ovat pakottavat henkilökohtaiset syyt.

Hjallis pisteytti tanssijoita.­

10. tuotantokausi (2017)

Kasmir lopetti TTK:n kesken kauden omasta ja kanavan kanssa yhdessä tehdystä päätöksestä. Lopettamispäätös liittyi mediapersoona Axl Smithin salakatseluoikeudenkäyntiin, jossa Kasmir oli todistajana. Kasmir nähdään kuitenkin kauden finaalissa.

 

Kirsi Alm-Siira pyörtyi kesken suoran lähetyksen kuunnellessaan tuomareiden pisteitä.

Tommi Evilä ja Jutta Helenius­

Kasmir ( Thomas Kirjonen ) ja Ansku Bergström­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?