”Hollywoodin superpari” jätti viralliset eropaperit – näin erosaaga eteni: Skandaalin keskiössä ollut kaunis lastenhoitaja katosi

Julkaistu:

avioero
Jennifer Garner ja Ben Affleck erosivat virallisesti, kertoo TMZ.
Hollywoodin superpariksi tituleerattu ex-aviopari Ben Affleck ja Jennifer Garner allekirjoittivat ja toimittivat eteenpäin viralliset avioeropaperit. Aiheesta kertoi yhdysvaltalainen viihdesivusto TMZ. Ero saattaa astua virallisesti voimaan jo puolen vuoden kuluttua.

Lehden mukaan ero oli lopulta rauhallinen ja tapahtui sovussa – pari ei käyttänyt asianajajan apua eropaperien kanssa lainkaan. Molemmat haluavat huoltajuuden kolmeen yhteiseen lapseensa.


TMZ:n mukaan parilla ei ollut avioehtoa, eli heidän omaisuutensa jaettaisiin jotakuinkin tasan molempien osapuolten kesken. Lähteiden mukaan pari neuvottelee vielä talouspuolesta. Affleck tienasi liiton aikana huomattavasti puolisoaan enemmän. Garner omistautui enemmän vanhemmuudelle, ja vietti paljon aikaa lasten kanssa kotona.

Hollywoodin suosikkiparin jo kaksi vuotta kestäneeseen avioeroprosessiin liittyy monenlaisia käänteitä ja yksityiskohtia. Affleck ja Garner ilmoittivat erostaan julkisuudessa kesäkuussa 2015. He erosivat juuri kymmenvuotishääpäivänsä kynnyksellä.


Kun ero tuli julkisuuteen, levisi nopeasti huhuja siitä, että taustalla olisi Affleckin salasuhde perheen lastenhoitajan kanssa. Affleckin kerrottiin karanneen lemmenlomalle naisen kanssa jo keväällä ennen eroa. 28-vuotias Christine Ouzounia teki perheelle töitä useita vuosia, mutta sai potkut Jenniferiltä sen jälkeen, kun väitteet salasuhteesta tulivat tietoon.


Garner kuitenkin itse väitti Vanity Fairin haastattelussa, että salasuhteella ei ollut mitään tekemistä eron kanssa.

– Olimme olleet erossa jo kuukausia ennen kuin edes kuulin lastenhoitajasta, Jennifer sanoi.

Salasuhteen paljastumisen jälkeen Ouzounia sai hetkensä julkisuudessa. Häntä maaniteltiin tv-ohjelmiin ja aikuisviihdefilmeihin isoja summia vastaan. Ouzounia itse haaveili tosi-tv-urasta, mutta hän katosi julkisuudesta pian pettämisskandaalin jälkeen.


Eroon liittyivät myös väitteet siitä, että Affleck olisi saanut suhteen aikana silmittömiä raivokohtauksia lapsiaan ja vaimoaan kohtaan, johtuen hänen alkoholiriippuvaisuudestaan ja uhkapeliaddiktiostaan. Joidenkin väitteiden mukaan Affleck pelasi yötä päivää uhkapelejä ja vietti paljon aikaa kotona juopotellen pitkin päivää.

Affleck on sittemmin puhunut julkisuudessa avoimesti alkoholiongelmastaan.

– Olen päässyt pois alkoholiaddiktion hoidosta. Se on ongelma, jonka kanssa olen kamppaillut ja jonka kohtaan jatkossakin.

– Haluan lasteni tietävän, että jos tarvitsee apua, sen hakemista ei tarvitse hävetä. Toivon antavani voimaa kenelle tahansa, joka tarvitsee apua, mutta pelkää ensimmäisen askeleen ottamista, Affleck kommentoi hiljattain.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt