Mikko Leppilampi vältteli MTV:llä kiperiä kysymyksiä menneisyydestään – ”En lähtenyt tänne avautumaan valaistumisestani” - Viihde - Ilta-Sanomat

Mikko Leppilampi vältteli MTV:llä kiperiä kysymyksiä menneisyydestään – ”En lähtenyt tänne avautumaan valaistumisestani”

Näyttelijä ja juontaja Mikko Leppilampi vieraili torstaina Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa.

Mikko Leppilampi kertoi Maria Veitolalle löytäneensä sisäisen rauhan henkisen kasvun ja oikeiden valintojen myötä.­

13.4.2017 22:00

Torstai-illan Enbuske, Veitola & Salminen –ohjelmassa vieraillut Mikko Leppilampi puhui menneisyydestään ja siitä, miten hän löysi itsensä ja sen, mitä haluaa todella tehdä elämässään.

Lukuisissa elokuvissa ja tv-sarjoissa mukana ollut Leppilampi joutui suorassa lähetyksessä Maria Veitolan tiukkaan haastatteluun, jossa juontaja tenttasi näyttelijää vakavista ja yksityisistä asioista.

Veitola tiedusteli Leppilammelta, miten hän on löytänyt sisäisen rauhansa. Näyttelijä kertoi sen taustalla olleen henkisen kasvun ja päätöksen siitä, että oma elämä täytyy muuttaa, jos siihen ei ole tyytyväinen.

– Lähtisin siitä, että ne on päätösjuttuja. Että haluaa muutosta. Yleensä se lähtee siitä, että ei voi hyvin ja ei oo kivaa itsensä kanssa. Täytyy tehdä jotain ja miettiä, mistä se johtuu.

– On ehkä ympäröinyt itsensä sellaisilla jutuilla, jotka ei tee hyvää.

Veitolaa kiinnosti, mitä kyseiset huonot asiat mahtoivat olla. Leppilampi hämmentyi kysymyksestä ja töksäytti Veitolalle ettei tullut puhumaan sellaisista asioista.

– En lähtenyt tänne avautumaan mun valaistumisesta, näyttelijä tokaisi Veitolalle.

Veitola sai Tanssii tähtien kanssa -juontajana tällä hetkellä työskentelevän Leppilammen kuitenkin suostuteltua puhumaan asiasta.

– Sanoisin, et se on ihan puhtaasti semmosta, että jos ei oo ihan varma mitä haluaa elämässään tehdä, lähtee kokeilemaan kaikkea. Sulla on jalka oven välissä ja et tee sataprosenttisesti mitään. Kukaan ei saa susta kunnolla kiinni, oot vaan teflonia. Se johtaa siihen, että sun vaikutuspiirissä ei haluta olla, Leppilampi kuvaili.

Mikko Leppilampi juontaa TTK:ta yhdessä Vappu Pimiän kanssa.­

Myöhemmin Veitola tenttasi näyttelijää tämän yrityksestä luoda Hollywood-uraa ja Yhdysvalloista maitojunalla kotiin palaamisesta.

Leppilampi muutti Los Angelesiin ottaakseen etäisyyttä Suomesta. Hän palasi Suomeen vuonna 2010.

Veitola totesi kuulleensa huhuja, että kun Leppilampi palasi Yhdysvalloista, käytti hän paljon alkoholia ja näyttelijä nähtiin rähisemässä Helsingin yössä. Veitola tiedusteli Leppilammelta, mistä rähinä mahtoi johtua. Leppilampi pyöritteli päätään, mutta vastasi kysymykseen.

– Selittäisin sen kasvamisen kipuiluna. Kun et voi hyvin ja olet epävarma, sitä ihminen rupee usein hyökkäämään. Ei pysty käsittelemään asioita.

Leppilampi totesi keskittyvänsä jatkossa vain hyviin asioihin ja ympäröivänsä itsensä niillä. Hän seurustelee tällä hetkellä mallina ja juontajan työskentelevän Maryam Razavin kanssa. Leppilampi nähdään Leijonien MM-voitosta kertovassa 95-elokuvassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?