Lentoemäntä Martinan, 28, äärimmäinen muodonmuutos: uusi ihonväri ja ”Euroopan suurimmat rinnat” – hätkähdyttävät kuvat - Viihde - Ilta-Sanomat

Lentoemäntä Martinan, 28, äärimmäinen muodonmuutos: uusi ihonväri ja ”Euroopan suurimmat rinnat” – hätkähdyttävät kuvat

Saksalainen Martina rakastaa uutta ulkomuotoaan ja aikoo jatkaa kehonsa muokkaamista.

Martina on erittäin tyytyväinen uuteen suklaanruskeaan ihonväriinsä. –Rakastan sitä, nainen sanoo.

13.4.2017 19:10 | Päivitetty 13.4.2017 19:33

Saksalainen glamourmalli Martina hämmästyttää uskomattomalla muodonmuutoksellaan. The Mirror -lehden mukaan lentoemäntänä ennen mallinuraansa työskennellyt Martina on muokannut ulkonäköään viiden vuoden ajan ja käyttänyt erilaisiin kauneusoperaatioihin noin 59 000 euroa.

Martina kertoo olevansa 28-vuotias. Hän aloitti kehonsa muokkaamisen vuonna 2012, kun hänen poikaystävänsä kehotti häntä aloittamaan mallin työt. Martina halusi aluksi ainoastaan suurentaa rintojaan ja korostaa huuliaan, mutta huomasi pian olevansa koukussa erilaisiin kauneusoperaatioihin.

Martina uskoo rintojensa olevan Euroopan suurimmat.

Martina sanoo omaavansa nykyään Euroopan suurimmat rinnat. Naisen kuppikoon kerrotaan olevan 70S ja hänen rintojaan on mahdollista suurentaa entisestään niihin laitettavilla pistoksilla.

Martina kertoo, että hänen innostuksensa äärimmäiseen kehonmuokkaukseen alkoi toiveesta näyttää Pamela Andersonilta tai Katie Pricelta. Myöhemmin hänen mielensä kuitenkin muuttui.

– Tajusin, ettei se ole minua varten. Ne naiset eivät ole tarpeeksi kurvikkaita! Joten nyt inspiroidun enemmän Barbiesta tai Jessica Rabbitista, mutta menen omaan suuntaani ja luon oman äärimmäisen tyylini, Martina kertoo The Mirror -lehdelle.

Martinan viimeisin kauneusoperaatio on järkyttänyt suuresti hänen fanejaan ja saanut ihmisten päät kääntymään kadulla.

Martina aikoo jatkaa kehonsa muokkaamista ja suunnittelee hankkivansa implantit takapuoleensa ja suurennuttavansa rintojaan entuudestaan.

Lentoemännän uran hylännyt nainen on muuttanut ihonvärinsä tummaksi hänelle laitettujen ”rusketuspistosten” avulla. Martina kertoo ottaneensa kolme ihon melaniinia lisäävää pistosta ja turvautuneensa säännölliseen solariumiin kotonaan.

– Yhdeksän viikkoa sitten minulle laitettiin kolme rusketuspistosta. En odottanut, että muuttuisin näin tummaksi, mutta se toimi todella hyvin. Rakastan sitä ja haluan todella viedä sen äärimmäisyyksiin.

– Nyt haluan vain ihoni tummenevan ja tummenevan, ja nähdä, missä raja menee. Rakastan kontrastia kirkkaan vaaleiden hiusteni ja tumman ihoni välillä.

Tältä Martina näytti ennen kuin hän jäi koukkuun kauneusoperaatioihin.

Martina aloitti mallintyöt vuonna 2012.

Martinan mukaan ihmiset tuijottavat häntä kaduilla, mutta hän nauttii saamastaan huomiosta.

– Rakastan ihmisten reaktioiden näkemistä. Näen heidän suuret silmänsä, kun kävelen heidän järkyttyneiden ilmeidensä ohitse, kun he ajattelevat ”miten tuo on mahdollista?”.

Hurjaan lopputulokseen pyrkivän povipommin tarkoituksena ei ole muuttaa rotuaan, ainoastaan ihonväriään. Alunperin vaaleaihoinen nainen kertoo pitävänsä tummasta ihosta ja haluavansa siksi muokata oman ihonsa väriä. Martinan tavoitteena on tulla ”äärimmäiseksi tosielämän Barbie-bimboksi” ja tumma iho on yksi osa muodonmuutosta.

Pistokset Martinalle antaneen lääkärin mukaan on hyvin harvinaista, että täysin vaaleaihoinen muuttuu rusketuspistosten myötä niin tummaksi.

– Rakastan ihoani tällaisena. Rakastan äärimmäistä tyyliäni, Martina toteaa.

Martinan Michael-poikaystävä on ylpeä tyttöystävänsä läpikäymästä muodonmuutoksesta.

Martinan Michael-poikaystävä tukee rakastaan tämän valitsemalla tiellä ja kertoo pitävänsä tyttöystävänsä muokatusta ulkonäöstä.

– Toivon, että tulevaisuudessa Martina jatkaa rintojensa ja huuliensa suurentamista, rusketuksen hankkimista ja suurien peppuimplanttien hankintaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?