Tv-kaunotar julkaisi rinnat paljastavan uimapukukuvan – fanien huomio kiinnittyikin aivan muuhun: ”Miten on mahdollista” - Viihde - Ilta-Sanomat

Tv-kaunotar julkaisi rinnat paljastavan uimapukukuvan – fanien huomio kiinnittyikin aivan muuhun: ”Miten on mahdollista”

Kate Wright julkaisi erittäin antoisan uimapukukuvan itsestään, mutta seuraajat päätyivät hämmästelemään lähinnä Wrightin isoja jalkoja.

13.4.2017 9:19

Towie-sarjasta tuttu Kate Wright julkaisee tiheään tahtiin sosiaalisessa mediassa kuvia uhkeasta vartalostaan. Viimeksi hän julkaisi Instagramissa rohkean otoksen, jossa hän poseeraa rantakivillä paljastavassa oranssissa uimapuvussa.

Tarkkasilmäiset seuraajat kiinnittivät Katen kurvikkaan olemuksen lisäksi huomiota tämän jalkoihin, jotka näyttivät oudossa kuvakulmassa epätavallisen suurilta. Aiheesta kirjoitti sivuillaan muun muassa brittilehti Daily Mail.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Seuraajat kommentoivat ”jalkakuvaa” hämmentyneinä ja hitusen epäluuloisina.

– Minkä kokoiset jalkasi oikein ovat?

– Miten tuo on mahdollista.

– Upea kroppa, mutta jalat ovat hiukan isot.

Osa kuitenkin puolusti tähteä kriittisiltä kommenteilta.

– Huvittavaa, ne jotka sanovat jalkojasi liian isoiksi... Ihan kuin heillä [miehillä] olisi mitään mahdollisuutta sinuun.

Kuva on ilmeisesti otettu Katen Ibizan matkalla, jossa hän vietti hiljattain helteistä lomaa. Se on kerännyt ”isoista jaloista” huolimatta, tai juuri sen takia, yli 23 000 tykkäystä.

Katso kuva täältä.

Aiemmin huomiota on kerännyt tähden erityisen hoikka vyötärö. Jotkut ovat jopa epäilleet, että kaunotar muokkailisi suosittuja some-otoksiaan kuvanmuokkausohjelmilla.

Wright kerto aiemmin haastattelussa, että hänen vyötärönsä on Jumalan lahja, mutta salilla käynti on silti ollut hänen ohjelmassaan jo 14-vuotiaasta saakka.

– Menin salille aina ennen koulua äitini kanssa, kun olin 14. Olen aina ollut sporttinen. Treenaan jopa lomilla, hän sanoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?