Toni Niemisen ja Heidi-vaimon avioliitto kesti kriisin – ”Menneet ovat menneitä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Toni Niemisen ja Heidi-vaimon avioliitto kesti kriisin – ”Menneet ovat menneitä”

Heidi ja Toni Nieminen ovat päättäneet jatkaa avioliittoaan. – Menneet ovat menneitä, nyt katsotaan eteenpäin, olympiavoittaja linjaa.

Toni ja Heidi Nieminen keskustelivat asioistaan avoimesti ja perinpohjin. Sopu löytyi.

12.4.2017 6:49

Mäkikotka Toni Niemisen ja hänen vaimonsa Heidin suhde ajautui kriisiin helmi- ja maaliskuun vaihteessa käytyjen Lahden MM-hiihtojen aikana. Kisojen viimeisinä päivinä Nieminen, 41, nähtiin liikkuvan ilman aviosormusta, ja syykin paljastui pian:

– En ole pitänyt vihkisormustani noin viikkoon, koska juuri tällä hetkellä emme ole yhdessä Heidin kanssa, Nieminen kommentoi Ilta-Sanomille kisojen viimeisenä päivänä.

– Kyse on välirikosta. Suhteessamme on nyt aikalisän paikka.

Heti seuraavalla viikolla Heidi Nieminen puolestaan julkaisi Facebook-sivuillaan kirjoituksen, jossa selitti kriisiä näin:

– Olen omalta osaltani loukannut minulle rakkainta ihmistä syvästi. Koska naamani on tuntematon, se ei ole tietenkään millään tavoin myyvää ja helppoa on nyt sitten kivittää mies, jonka kaikki tuntevat, Heidi kirjoitti mieheensä viitaten.

Tämän enempää Niemiset eivät välirikon syitä kommentoineet. Hieman myöhemmin olympiavoittaja Nieminen kertoi IS:lle miettivänsä tarkasti, jatkaako suhdetta vai ei.

Nyt asiassa on tapahtunut ratkaisu. Oulussa asuva aviopari on Tonin mukaan sopinut riitansa.

– Olemme päättäneet jatkaa avioliittoamme. Perheemme on jälleen kasassa, Nieminen sanoo nyt.

Kummallakin on kaksi tytärtä aiemmista suhteistaan.

– Keskustelimme Heidin kanssa avoimesti asioista, perin pohjin. Kyllä tämä oli kaikkein järkevin ratkaisu. Menneet ovat menneitä, nyt katsotaan eteenpäin. Haluamme taas antaa toisillemme aikaa, Toni linjaa.

Niemiset avioituivat syyskuussa 2015 Helsingin Johanneksenkirkossa. He tapasivat toisensa vuonna 2014.

Lue lisää Ilta-Sanomien päivän printtilehdestä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?