Lapin tyttö Meri, 21, villitsee somessa ja Fitnessmalli-kisassa muodokkailla kuvilla – ”Mulla on treenattu kroppa ja haluan tuoda sen esille” - Viihde - Ilta-Sanomat

Lapin tyttö Meri, 21, villitsee somessa ja Fitnessmalli-kisassa muodokkailla kuvilla – ”Mulla on treenattu kroppa ja haluan tuoda sen esille”

Rovaniemeläinen Meri Turunen, 21, on Ilta-Sanomien lukijoiden suosikki Fitnessmalli 2017 -kisassa.

11.4.2017 12:28

Fitnessmalli-kilpailu on kokenut tänä vuonna suuria muutoksia; naisten fyysisiä ominaisuuksia ei vertailla, eikä kilpailuun kuulu kovia dieettejä. Kilpailuun kuuluu tänä vuonna vahvasti sosiaalinen media eri osa-alueineen ja siinä etsitään inspiroivia persoonia. Fitnessmalli 2017 -kilpailussa etsitäänkin tänä vuonna hyvinvointialan uutta sometähteä ja mediapersoonaa.

Kilpailun kymmenen finalistia julkaistiin viikonloppuna ja yksi heistä tuntui olevan Ilta-Sanomien lukijoiden suuressa suosiossa. IS:n äänestyksessä 21-vuotias rovaniemeläinen Meri Turunen sai 27 prosenttia kaikista annetuista lähes 20 000 äänestä.

– Tosi mahtavaa! Ihanaa, että ihmiset on nähnyt mussa potentiaalia, Meri hehkuttaa.

Nainen kertoo osallistuneensa kisaan tänä vuonna nähtyään sen hakukriteerit.

– Ne oli jotenkin tosi mua kuvaavat ja ajattelin, että voisin mahdollisesti pärjätä kisassa.

– Mun vahvuudet pääsee tässä kisassa esille: yleensä mulla on ollut liian leveät hartiat tai liian pyöreät takamus, mutta nyt niistä onkin hyötyä.

Merillä on jo rutkasti aiempaa kokemusta erilaisista kauneuskilpailuista.

– Vuonna 2014 mä osallistuin Miss Rovaniemi -kilpailuun, 2015 mut valittiin Arctic Lapland Rallyn Rallitytöksi ja 2016 olin Rovaniemen neito -kilpailussa.

Nainen on kerännyt suosiota ja kokemusta myös sosiaalisen median saralla. Instagramissa kaunottarella on yli 28 600 seuraajaa.

– Olen itsekin ihmetellyt, että miten minulla on niin paljon seuraajia, kun en hirveästi ole ollut missään esillä, nuori nainen kertoo.

– Mutta ilmeisesti ihmiset tykkään mun teemasta Instagramissa.

Meri kertoo, että hän on pitänyt samaa teemaa yllä jo vuosia.

– Yritän pitää tilin positiivisena ja raikkaana. Julkaisen kuvia tasaisin välein ja olen muutenkin aktiivinen esimerkiksi vastaamalla saamiini kommentteihin ja kysymyksiin ja seuraamalla paljon myös muita.

– En halua myöskään julkaista mitään negatiivista, pelkästään positiivisia asioita.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Meri myös suunnittelee tarkasti mitä hän tilillään julkaisee ja milloin.

– Mietin että, mitä ja koska julkaisen, minkä kuvan laitan minkäkin viereen, miltä kokonaiskuva näyttää ja en julkaise hirveästi kuvia peräkkäin samoissa asennoissa.

– Haluan pitää feedini mielenkiintoisena enkä halua tehdä sattumanvaraista sisältöä.

Monissa naisen kuvissa esillä on erityisesti hänen vartalonsa.

– Mulla on hyvin treenattu kroppa ja haluan tuoda sitä esille.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Fitnessmalli 2017 -kilpailun voittaja julkistetaan I Love Me –messuilla lokakuussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?