Muistatko Suomen ensimmäisen Big Brother -voittaja Pertun? Aloitti työt kiinteistövälittäjänä – myös Jethro kosiskelee riveihinsä - Viihde - Ilta-Sanomat

Muistatko Suomen ensimmäisen Big Brother -voittaja Pertun? Aloitti työt kiinteistövälittäjänä – myös Jethro kosiskelee riveihinsä

Suomen ensimmäinen Big Brother -voittaja Perttu Sirviö vaihtoi remppahommat kiinteistönvälitykseen.

9.4.2017 21:49

Big Brother -voittaja Perttu Sirviö on aloittanut asuntomyyjän työt helsinkiläisessä kiinteistönvälitysketjussa.

Ilta-Sanomat tavoitti Sirviön Helsingin Kalliosta, jossa hänellä on myynnissä yksiö. Sirviön mukaan näyttö meni hyvin. Mies puhkuu intoa.

– Tämä on niin erilaista kuin remppahommat. Mutta toisaalta remppatausta jeesaa. Pystyn kertomaan asiakkaille, miten pienellä fiksaamisella asunnosta saa paremman, Sirviö sanoo.

BB-voittonsa jälkeen Sirviö on työskennellyt rakennusalan yrittäjänä. Vuonna 2012 hän rakensi talon perheelleen Nummelaan.

Perttu Sirviö voitti Suomen ensimmäisen Big Brother -kisan vuonna 2005.­

Kiinteistönvälitysalalle hän ei hakeutunut vaan hänet houkuteltiin.

– JYA Housingin myyntijohtaja Sari Hämäläinen soitti vuodenvaihteessa ja kysyi, että kiinnostaisiko tällainen juttu. Me istuttiin alas parikin kertaa miettimään, mikä on homman nimi. Ajattelin, että perkele, kokeillaan nyt sitten, Sirviö sanoo ja nauraa.

Sirviö on työskennellyt kiinteistönvälityksessä kuukauden verran eikä ole vielä tehnyt yhtään kauppaa, mutta on omien sanojensa mukaan saanut monta kohdetta myyntiin – muun muassa Tallinnasta peräti kolme kerrostaloa, jotka valmistuvat ensi vuonna.

– Toistaiseksi olen ollut vain positiivisesti yllättynyt kaikesta. Eikä varmaan haittaa myyntiä, että olen niin innostunut.

Kuukauden kokemuksella Sirviö uskaltaa ennustaa viihtyvänsä alalla pitkään. Hän suunnittelee myös laillistetun kiinteistönvälittäjän tutkinnon suorittamista, jonka jälkeen hän voisi virallisesti käyttää kiinteistönvälittäjän titteliä.

Kuulemma Jethro Rostedt on jo soitellut ja kertonut, että Sirviölle olisi pöytä olemassa. Toistaiseksi Sirviö vakuuttaa kuitenkin viihtyvänsä JYA Housingilla.

BB-Perttu on ollut monessa mukana sen jälkeen, kun hän voitti Suomen ensimmäisen Big Brother -kisan vuonna 2005. Esimerkiksi vuonna 2014 hänet nähtiin remppamiehen roolissa Nelosella pyörineessä Tervetuloa kotiin -sarjassa.

Kaksi vuotta sitten Sirviö perusti sisustusalan maahantuontiyrityksen yhdessä Jari Komulaisen ja Markus Selinin kanssa. Mannerlaatta-nimiselle yritykselle kuuluu kuulemma hyvää.

– Me etsitään koko ajan uusia tuotteita. Ensi viikolla lähdetään Kiinaan hankintamatkalle, Sirviö sanoo.

Ja vielä sitä ennen hän tekee töitä Kevätmessuilla – peräti kahdella ständillä. Sirviö esiintyy asuntokauppiaan ja sisustustavaran maahantuojan rooleissa vuoropäivinä.

Perttu Sirviö on työskennellyt kiinteistönvälityksessä vasta kuukauden verran, mutta uskoo viihtyvänsä alalla pitkään.­

Miten sinä jaksat kaikkea?– Kyllä mä jaksan. Onhan nämä päivät pitkiä, mutta toisaalta kun tein raksaa, se tuntui vielä pidemmältä.

34-vuotiaalla Sirviöllä on kaksi päiväkoti-ikäistä lasta.

– Pyrin hakemaan lapset joka päivä ja sitten me mennään himaan ja leikitään. Kun väsyttää, menen nukkumaan.

Ihan kaikkeen ei kuitenkaan edes Sirviöllä riitä aika – nimittäin naimisiin.

– Joo, ei ole tulossa kesähäitä. En ole ehtinyt katsoa kihlasormuksiakaan, hän nauraa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?