Tässä ovat upeat Fitnessmalli 2017 -finalistit – kilpailun ehtoihin rajuja muutoksia: Kuka kaunottarista on suosikkisi? - Viihde - Ilta-Sanomat

Tässä ovat upeat Fitnessmalli 2017 -finalistit – kilpailun ehtoihin rajuja muutoksia: Kuka kaunottarista on suosikkisi?

Fitnessmalli 2017 tulee olemaan nainen, joka hallitsee sosiaalisen median ja on persoonallinen.

9.4.2017 13:08

Kymmenen Fitnessmalli 2017 -kilpailun finalistia on julkistettu. Useana vuonna järjestettyyn kilpailuun haki mukaan tänä vuonna 442 naista. Tänä vuonna kilpailussa etsitään hyvinvointialan uutta sometähteä ja mediapersoonaa.

Fitnessmalli -kilpailu on kokenut tänä vuonna suuria muutoksia; naisten fyysisiä ominaisuuksia ei vertailla, eikä kilpailuun kuulu kovia dieettejä. Kilpailuun kuuluu tänä vuonna vahvasti sosiaalinen media eri osa-alueineen ja siinä etsitään inspiroivia persoonia. Finalisteilta odotetaan kuitenkin hyvinvointialalle soveltuvaa olemusta.

Semifinaalissa tuomaristo testasi hakijoiden valmiuksia toimia median kanssa, esiintymistaitoa, sekä sosiaalisen median sisällöntuotannon kykyjä. Semifinaalituomaristoon kuuluivat muun muassa fitnesstähti ja personal trainer Nanna Karalahti, hallitseva Fitnessmalli 2016 Anna Korhonen sekä tanssija Kia Lehmuskoski.

– Kilpailun muutokset olivat monella naisella syynä, miksi he juuri tänä vuonna halusivat hakea Fitnessmalli-kilpailuun mukaan, kertovat kilpailun järjestäjät Nina Sarjolahti ja Emmi Lehtomaa.

– Olemme todella innoissame siitä, että kilpailu ei ole enää vain pelkkien nuorten tyttöjen juttu, vaan finaalissa asti nähdään ihan aikuisia naisia. Näin voimme kilpailun avulla inspiroida yhä laajempaa kohderyhmää.

Kisan finalistit:

Amanda Essen, 21, Parainen

Fitnessurheilija, Personal Trainer, sekä Miss Model of The World 2013 -voittaja. Amanda on kärsinyt aikoinaan syömishäiriöstä, mutta inspiroi nykyään sosiaalisessa mediassa parantumistarinallaan.

Anni Vallius, 29v, Helsinki

Personal Trainer ja hyvinvointialan rautainen ammattilainen. Anni haluaa rohkaista kaikkia naisia olemaan ylpeitä omasta vartalostaan! Voit olla urheilullinen ja hyvinvoiva olematta kuitenkaan langanlaiha!

Elina Leskinen, 25, Helsinki

Bioanalyytikko Helsingistä, joka on 2013 nähty Miss Suomi -kilpailussa. Elinalle tärkeää on toimia somekiusaamista vastaan.

Erna-Anna Husko, 19, Tallinna

Entinen huippuluistelija, muuttanut 12-vuotiaana Suomesta Tallinnaan yksin asumaan taitoluistelun vuoksi. Rankka taitoluistelu-ura vaihtui lempeämmän salitreeniin pari vuotta sitten. Ernalla on oma pakaratreeniohjelmaa netissä, joka inspiroi nimenomaan terveelliseen treenaamiseen.

Hannaleena Laaksamo, 25, Helsinki

Miss Helsinki 2016 , tanssija ja markkinoinnin ammattilainen. Hannaleena haluaa auttaa ihmisiä löytämään aidon liikkumisen ilon, ettei liikkuminen olisi nykypäivänä niin ulkonäkökeskeistä.

Marianne Sendenali, 20, Helsinki

Vasta helsinkiläistynyt Pohjois-Suomen tyttö, jonka sukujuuret yltävät aina Kongoon asti. Someammattilainen ja monelle somesta tuttu ammattibloggaaja.

Meri Turunen, 21, Rovaniemi

Positiivinen nuori neito Pohjois-Suomesta, joka inspiroi jo kymmeniä tuhansia nuoria naisia sosiaalisessa mediassa. Meri haluaa muistuttaa kaikille, kun olet ystävällinen kaikille, niin kaikki asiat kyllä järjestyy.

Nina Väisänen, 32, Mikkeli

Myyntivastaava hyvinvointialalla, sekä 5-vuotiaa lapsen äiti. Haluaa toimia esimerkkinä, kuinka voi yhdistää kiireellisen työelämän, perhe-elämän ja silti voida hyvin. Tämä tehopakkaus järjestää myös Mikkelin Neito -kilpailua.

Renata Ali-Raatikainen, 22, Tampere

Hyvinvointialan moniosaaja, tuttu monille hyvinvointialan erilaisista tapahtumista. Ylienerginen positiivisuuden lähettiläs.

Yasmin Kallava, 26, Helsinki

Myymäläpäällikkö ja somevastaava Helsingistä. Päämäärätietoinen nuori nainen haluaa kannustaa naisia uskomaan itseensä ja tavoittelemaan unelmia täysillä.

Kuvaaja: Elias Metsämaa

Paikka: Villa Grande

Vaatteet: Yvette

Meikki: Flormar

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?