Irina 19 vuotta kestäneestä suhteesta miehensä kanssa – ”Tykkään, ettei ole liikaa yhteistä aikaa” - Viihde - Ilta-Sanomat

Irina 19 vuotta kestäneestä suhteesta miehensä kanssa – ”Tykkään, ettei ole liikaa yhteistä aikaa”

Laulaja Irina kertoo Radio Suomipopin haastattelussa, että yrittää järjestää mahdollisimman paljon omaa aikaa itselleen.

9.4.2017 9:10

Laulaja Irina kertoi Radio Suomipopin Kimmo Sainion haastattelussa, ettei tykkää viettää liikaa aikaa yhdessä aviomiehensä kanssa. Irina on ollut yhdessä valomies Henri Saaren kanssa 19 vuotta. Kimmo Sainio kysyi Irinalta haastattelussa, kuinka pariskunta löytää työ- ja perhekiireiden välillä yhteistä aikaa.

– Olen enemmänkin yrittänyt löytää sellaista ei-yhteistä-aikaa, Irina kertoi ja selvensi:

– Meillä on sama duuni, vaikka meillä on aika paljon omiakin projekteja. Tykkään siitä, ettei ole liikaa yhteistä aikaa. Ainakaan tällaisella historialla, kun työ, perhe ja kaikki on yhteistä, niin mun ei tarvitse 24/7 katsella toisen ihmisen naamaa, Irina nauraa.

Irina nähdään pian Vain elämää -ohjelman kuudennella tuotantokaudella.­

Irina kertoi, että pariskunnalle on harvinaista viettää aikaa kahden kesken.

– Se on harvinaista, mutta kaikelle on aikansa. Ehkä sitten, joskus kun huvittaa. Hoidetaan nyt nää duunit ja lapset ensin.

Vaikka Saari työskentelee usein myös Irinan keikkojen valomiehenä, on hän myös muiden artistien kiertueilla, mitä Irina pitää hyvänä asiana.

– Onhan se tarpeellistakin välillä katsella eri perspektiivistä noita juttuja ja tehdä muutenkin omia juttuja. Me ei todellakaan käydä samat tuulipuvut päällä lenkillä, meillä on ihan eri kiinnostuksen kohteet.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?