Ohut t-paita paljasti muodot – Mama June teki tv-historian shokeeravimman muodonmuutoksen: Revitteli ilman rintaliivejä - Viihde - Ilta-Sanomat

Ohut t-paita paljasti muodot – Mama June teki tv-historian shokeeravimman muodonmuutoksen: Revitteli ilman rintaliivejä

Mama June kuvattiin New Yorkissa muodot paljastavassa asukokonaisuudessa.

Hurjimpien väitteiden mukaan Mama June on laihtunut peräti 136 kiloa.­

8.4.2017 10:21

Monet muistavat MTV:n suositun ja aikanaan keskustelua herättäneen tosi-tv-sarjan Täältä tulee Honey Boo Boo, ohjelman, jonka päätähti oli lapsimissi Honey Boo Boo. Sarjassa esiintyi myös tytön huomattavan ylipainoinen äiti Mama June.

Hiljattain uutisoitiin, että Mama June eli June Shannon on käynyt läpi yhden tv-historian shokeeraavimmista muodonmuutoksista. Shannon esittelee laihdutusprosessiaan Yhdysvalloissa WE-tv:llä nähtävässä Mama June: From Not to Hot -sarjassa. Ennen sarjan julkistamista Shannonin muodonmuutos pidettiin tiukasti salassa.

Huomattavasti laihtuneen Mama Junen eli June Shannonin seurassa oli myös nykyään 11-vuotias tytär Honey Boo Boo.­

Julkisuuteen ei ole vielä tihkunut tietoa siitä, kuinka paljon Shannon on tarkalleen laihtunut. Väitteiden mukaan määrä saattaa olla jopa järkyttävät 136 kiloa.

Mama June revitteli New Yorkin kaduilla rohkeasti ilman rintaliivejä.­

Sarjan julkistamisen jälkeen Shannon on ottanut ilon irti laihtuneesta olemuksestaan. Hänet kuvattiin tällä viikolla New Yorkissa antoisassa kesäasussa. Mama June oli pukenut ylleen revityt, trendikkäät farkut sekä ohuen t-paidan, jonka alla ei ollut lainkaan rintaliivejä. Kuvat Shannonin muodokkaasta profiilista levisivät välittömästi.

Kuvat Shannonin rintaliivittömästä lookista levisivät välittömästi ympäri maailmaa.­

Shannon kertoo People-lehden haastattelussa, että ihmiset eivät enää tunnista häntä kaduilla laihduttamisen takia. Se on ollut hänelle hurja kokemus, sillä aiemmin Mama June tunnistettiin supersuositun sarjan takia kaikkialla, minne hän meni.

– Monet ihmiset eivät enää tunnista kuka olen ennen kuin puhun. Se on hullua, Shannon toteaa.

Kuvaajat tajutessaan Shannon kiskaisi ylleen päällystakin.­

People-lehden mukaan Shannon painoi pahimmillaan lähes 210 kiloa. Tosi-tv-tähti aikoo pysyä nykyisessä koossaan pienennettyjen annoskokojen, liikunnan ja oikean ruokavalion avulla.

– Sen voin luvata, että en enää koskaan tule palaamaan siihen vaatekokoon, Shannon sanoo.

Tältä Honey Boo Boo (vas.) ja tämän äiti June Shannon näyttivät sarjan alkaessa vuonna 2012.­

Täältä tulee Honey Boo Boo -sarjan ensimmäinen jakso esitettiin vuonna 2012. Honey Boo Boo, oikealta nimeltään Alana Thompson, oli sarjan alkaessa 7-vuotias. Nykyään hän on 11-vuotias.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?