81-senttinen Austin Powers -tähti kiidätettiin sairaalaan – joutuu vieroitushoitoon alkoholismin takia - Viihde - Ilta-Sanomat

81-senttinen Austin Powers -tähti kiidätettiin sairaalaan – joutuu vieroitushoitoon alkoholismin takia

Verne Troyer on joutunut sairaalaan päihdeongelmiensa takia.

7.4.2017 16:03

Austin Powers -elokuvista tuttu näyttelijä Verne Troyer on joutunut sairaalahoitoon, kertoo TMZ. Amerikkalaissivuston mukaan Troyer on ollut kaksi viikkoa sairaalassa alkoholin liikakäyttöön liittyvien terveysongelmien takia. Troyer kertoo TMZ:lle hakeutuvansa vieroitushoitoon päästyään sairaalasta.

– Haluan kiittää faneja lähettämistänne viesteistä. Ne merkitsevät minulle paljon. Teidän tuellanne minä selviän tästä, Troyer lähettää terveisiä faneilleen TMZ:n haastattelussa.

Troyer on kamppaillut pitkään alkoholiriippuvuuden kanssa.­

Troyer on kertonut avoimesti alkoholismistaan julkisuudessa ja olleensa vieroitushoidossa useita kertoja. Troyer oli kuolla alkoholimyrkytykseen 2002.

Troyer on näytellyt Harry Potter ja viisasten kivi -elokuvassa sekä Pelkoa ja inhoa Las Vegasissa -kulttielokuvassa. Todellisen läpimurtonsa Hollywoodissa näyttelijä teki Austin Powers -komedioissa, joissa hän näytteli Mike Myersin esittämän Dr. Evilin kloonia Mini-Metä.

Näyttelijäntyön ohella Troyer on luonut uraa tosi-tv:n puolella ja tahtomattaan myös aikuisviihteessä. 2008 näyttelijän ja hänen silloisen naisystävänsä näyttelijä Ranae Shriderin seksivideo päätyi julkisuuteen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?