Shia LaBeouf sai silmittömän raivokohtauksen ranskanperunoista – käytös ihmetyttää: ”Haluatko iskeä minua pullolla päähän?” - Viihde - Ilta-Sanomat

Shia LaBeouf sai silmittömän raivokohtauksen ranskanperunoista – käytös ihmetyttää: ”Haluatko iskeä minua pullolla päähän?”

Shia LaBeouf ajautui rajuun sanaharkkaan tarjoilijan kanssa keskiviikkoiltana.

7.4.2017 12:44

Näyttelijä Shia LaBeoufin illanvietto Los Angelesissa ei mennyt aivan nappiin, kertoo TMZ. LaBeouf oli viettänyt iltaa Los Angeleissa keilahallissa, kun hän oli ajautunut sanaharkkaan baaritiskillä ja keilahallin ravintolassa. TMZ-sivustolle kerrotaan LaBeoufin saaneen raivokohtauksen ja syyttäneen työntekijöitä rasisteiksi.

Keilahallin asiakkaat kertovat sivustolle tähden olleen juhlatuulella ja nauttineen illan aikana runsaasti alkoholia.

Shia LaBeouf sai hillittömän raivokohtauksen keilahallin ravintolassa.­

Asiakkaiden mukaan LaBoeuf olisi hurjistunut syystä tai toisesta tarjoilijan kieltäytyessä myymästä näyttelijälle ranskanperunoita.

– Senkin v**** rasisti! Älä puhu minulle! Mokasit pahasti! LaBeouf oli huutanut silmittömän raivon vallassa.

Asiakkaat kertovat sivustolle LaBeoufin jatkaneen tarjoilijalle huutamista pitkän aikaa ja lopulta hänet oli heitetty ulos keilahallista. TMZ:n julkaisemalla videolla nähdään, kuinka LaBeouf juoksee ulos keilahallin ravintolasta Los Angelesin kaduille.

Katso video täältä.

– Minä kysyin sinulta ranskalaisista. Haluatko iskeä minua pullolla päähän? LaBeouf oli kiljunut tarjoilijalle.

Näyttelijä kiljui kurkku suorana henkilökunnalle.­

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta kun näyttelijä on ajautunut ongelmiin. Viimeksi tammikuussa näyttelijä pidätettiin New Yorkissa hänen tönittyään performanssiaan häirinnyttä miestä.

Saapuu pian Suomeen

Näyttelijä on tehnyt yhteistyötä suomalaisen taiteilijan Nastja Säde Rönkön sekä brittiläisen Luke Turnerin kanssa.

Tänä keväänä Rönkkö, LaBeouf ja Turner viettävät Suomen Lapissa kuukauden taideperformanssin merkeissä.

Kiasman verkkosivuilla kerrotaan 12. huhtikuuta alkavan #ALONETOGETHER-performanssin luovan yhteyden Kiasman yleisön ja taiteilijakolmikon välille.

Performanssia, installaatiota ja livestreamia yhdistelevä teos syntyy, kun LaBeouf, Rönkkö ja Turner matkustavat kuukaudeksi Lappiin, jossa he asuvat kolmessa erillisessä mökissä täysin eristyksissä muista ihmisistä.

Taiteilijoiden ainoa keino kommunikoida ulkomaailman tai toistensa kanssa on olla yhteydessä Kiasmassa olevaan mökkiin.

Nykytaidemuseossa sijaitsevan mökin kautta kuka tahansa näyttelyvieras voi myös puhua taiteilijoille videoyhteyden kautta. LaBeouf, Rönkkö ja Turner vastaavat kirjoittamalla, eivätkä näe toistensa kirjoittamia viestejä.

Neljän viikon eristyksissä vietetystä ajasta kootaan myös performanssin jälkeen dokumentti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?